Janulik03 Moc pěkné! Já bych se v takových podpatcích zabila, takže jen obdivuji
.
Co jste si dnes koupili/y?
Mně včera dorazily džíny ze Zary a jsem myslím opravdu vyléčena z online nákupů
. Nechápu to, ale jsou to snad naprosto jiné kalhoty než ty, které jsem zkoušela (měli poslední a s rozbitým zipem). V obchodě mi myslím fakt sedly, ale ty z e-shopu vůbec. Mají snad i vyšší pas (takže odstávají a hrnou se) a na pohmat jsou poněkud hadrovité. Je to vůbec možný? Tak mám po radosti
.
Máte někdo zkušenost s vracením zboží ze Zara e-shopu přes kurýra? Nejsem teď v Praze a nevím, jestli nebude jednodušší počkat a dojít je vrátit osobně
. Díky.
whiskas Musíš sa prihlásiť do účtu a tam zaziadat o vrátenie a zadáš adresu vyzdvihnutia prípadne osobne v obchode. Dnes som ale V Zare bola a je to masaker, ľudia kupovali hromady, ja som si nevybrala nič
A doporučujem používať aplikáciu, v obchode si naskenujes čo sa ti páči a nemajú v tvojej veľkosti a rovno objednáš. Ono niektoré veci sú na fotkách dosť podobné a na živo úplne iné.
paktofonika Díky, už jsem objednala kurýra (zatím jsem vždy vracela jen osobně). A s e-shopem Zara končím. Ty džíny jsem měla v ruce, viz výše a ty samé (stejný velikost, model, jen bez rozbitého zipu
) jsem objednala z e-shopu, ale nejsou stejné
. Asi je to znamení, že nemám nakupovat ...
. Ale já něco nového chci.
paktofonika Už mi přišlo potvrzení na mail a teď tedy zřejmě dorazí nějaké další potvrzení o časovém horizontu vyzvednutí zásilky kurýrem? Musím na krabici psát nějakou adresu? A jako formulář pro vrácení asi slouží faktura, že? Omlouvám se za tolik blbých otázek
.
whiskas Nič nelep a nepíš, kuriér tam nalepí svoju nálepku a tebe dá potvrdenie(to záleží od spoločnosti) ja som ho vždy dostala.
Dnes som bola skúsiť sveter z Massimo dutti čo má @slniečko a vyrobil mi kvalitný hrb :D A zabila to predavačka , ktorá mi pripomenula nedávnu debatu, keď na môj dotaz odpovedala Just english :D
paktofonika
děkuju, tak snad to bude o.k. Doufám, že kurýr dá vědět alespoň den předem.
Cože, to si děláš legraci
? Ve kterém MD jsi byla?
whiskas Nový Smíchov :D A kuriér by mal dať predom vedieť, ale to zase záleží od spoločnosti.
paktofonika
Prepac ale musela som.
Janulik03 Ja viem no. Hanba mi. ![]()
paktofonika Děkuju, dodávalo GLS, tak snad to bude totéž. Co jsi jí na to odpověděla? Děsný.
whiskas No čo, opýtala som sa po anglicky. Chcela som sveter, nemala som na výber.
paktofonika Prima, takže nakonec porozuměla
.
whiskas No mne to ani nevadí, skôr ma to zaskočilo. Ja dievčina z dediny v údolí som sa s týmto nestretla.
paktofonika Mně přijde divné, že by ti nerozuměla ... Prostě nechápu, co to mělo být. Představuji si, jak bych slovensky mluvící prodavačce navrhla, že budeme raději konverzovat anglicky ...
.
whiskas Ale ona asi nerozumela ani česky. Povedala som Prosim vás a to je až na dĺžeň nad i rovnaké v oboch jazykoch.
paktofonika Tak to leda. Já tam byla cca den po otevření a personál mluvil čééésky
.
paktofonika Nene..
(reakce na Just..)
Dva merino svetry z HM, vínový s rolákom pre seba a šedý s véčkom pre chlapa, nech furt nebrble že len mne chodia balíčky ![]()

paktofonika Potvrzuju angličtinu v MD na Andělu. Myslím, že mají některé prodejce anglicky mluvící, v úterý to byl kluk a česky určitě neuměl. Uvažovala jsem, kolik jim platí...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025