Lama_z_Lana Jo jo, ty červené jsem tam viděla, jsou slušivé.
Těším se na fotku.
Co jste si dnes koupili/y?
Farbu
na jakejch jehlicích to pleteš (číslo)?
Janulik03 tak nebude ombré v tónech spadaného listí? ![]()
RoSa no prave to ma vyplasilo ![]()
RoSa Na vlně je napsáno 15, prodavačky mi doporučily 12 a myslím, že měly pravdu :-).
Lama_z_Lana Já jsem se sem v těch červených kdysi dávno fotila
Ale u mě je to fakt zbtečný, neunosím takové věci nikam.
999 Škoda že nemajú aj s rukávmi, ja tie bez rukávov nemôžem ani v lete nie to ešte v zime.
A si veľmi šikovná ![]()
RoSa Kecám
. Na jehlicích 12, prodavačky 10.
paktofonika No já ty s rukávem furt vyhlížim! A furt nic!
Nechtěla jsem letos využívat BF, ale šli jsme se synem pro jeho zimní boty a už to jelo.... ![]()
![]()
COS

K nim falešná vázačka

Massimo Dutti
Po delší době podpatky

Lama_z_Lana tady po těch růžových já strasne touzim!
a ještě

A ještě Vagabond Marja minulý týden, jsou krásný... a dobrý i s širší nohou ![]()
paktofonika Nosím je s kašmírovým svetrem, nebo koženými/koženkovými bundičkami :-).
To pletení je fakt lehký a pokud přidáš vzor, baví tě to ještě víc, protože chceš vidět, jak to bude vypadat :-).
Tulipe Jé, ten svetr s mašlí na zádech! A falešná vázačka mě taky začala zajímat, když ji tak vidím na té fotce... ![]()
Tulipe Ty jsi moc dobře nakoupila
.
Karoleena mašli já nikdy neodolám
Vázačka je super, mně to vždycky přišlo jako blbina, ale byla tam tak pěkně naaranžovaná a vypadá to skvěle. a nosit košili pod něco je na mě často až moc teplý
999 díky. Ty šaty jsou krásné a ta barva... Vlna vypadá skvěle a obdivuji to, já bych maximálně dokázala kostrbate uplést ta záda a byla bych v koncích ![]()
Tulipe a oni meli v kamennym obchode v COSu nejakou slevu? Nebo vsechno za plnou? Ten svetr i ostatni veci jsou uzasny![]()
Tulipe Nebyla
. Jak jsem psala paktofonice, jde to rychle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025