Kokoska
ja pritom na porcelan vysazena nejsem, ale toto se fakt povedlo.
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika jj ty bordo tu nekdoma, jsou hezky, myslela jsem, ze vis, ze maj dve barvy :)
Ja jsem jeste prihodila sukni a nejaky topy basic cerny a bily, sukni planuju zkusit ke svetrum novejm.

continuity To já zas porcelán miluju, ale ovládám se, abychom nemuseli přistavovat nebo kupovat větší barák.
0zero7 Vedela som,že sú dve farby,ale nevedela som o tom,že sú tie bordové tak pekne.
Kokoska Tohle jsou mega klubička, 250 g, 105 m. Přesvědčili mě, že to upletu ze třech. Zatím mám pocit, že pokud to dokážu, jsem kouzelnice
. Řekla bych, že kilo je ideálni, pokud tam bude vzor tak 1250 g.
paktofonika Krásný prádlo, odkud je?
999 jj, holky mi tady vedle ve vlákně řikaly, že kilo bude potřeba...
999 Lindex, rada Ella.M
999 no právě! A u Stoklasy na netu maj u vlny AlpineMaxi značku svetru a 500g, přišlo mi to divný.
Kokoska To neklapne
. Možná to dám z těch 750 g, ale bude to boj.
paktofonika Díky
999 a červenej
999 hm, tak radši kilo, pro sichr.
Lama_z_Lana tady po těch růžových já strasne touzim!
já vás ženy zklamu.
ony nejsou růžové.
jsou béžové.
kdyby je někdo přesto chtěl, mám doma jedny 36, ve kterých nemůžu dýchat.
edit: nebo teda myslím, že je ještě mám
snad jsem je už neposlala do charity.
Jiná Realita jj, vim a to prave není zklamání...já je mám v modrý a taky mi jsou 36 přes žebra dost knap, na těch světlých (myslím, ze je měli pod barvou bisquit) by to vypadalo fakt blbě
Kokoska continuity prosim vy dve uz nechajte tie taniere na pokoji! Nepotrebujem, nemam kam dat ale teraz ich strasne chcem ![]()
Kúpila som trochu farby

A ešte nové vlasy ![]()
Inak nákupy z posledných strán
a rozmýšľam,či počas dlhých zimných večerov neoprášim ihlice
Nausnice

...když jsi před pár dny dávala dotaz na naušnice, tak jsem natrefila na tyhle -

...prodává Neiman Marcus

...Nordstorm

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025