999 no já mám na cestě béžovou giga-vlnu, tak se obávám, že budu muset nabrousit vařečky nejspíš
plány s ní mám stejný: svetřík s copánkama
Co jste si dnes koupili/y?
Jinak k tomu pletení :-). Když jsem to naposledy držela před třiceti lety v ruce, nosily se vyplétané obrázky. Takže jsem si tŕeba upletla svetr s obrázkem Manhattanu
. Byl to kýč, ale na rozdíl od té dnešní srandy fakt výzva
.
711990 ten COS je za plnou cenu... aspoň tam nebylo narvano ![]()
Tulipe super nákup, ty šaty jsem si teď taky koupila. A nad svetrem jsem váhala, ale nakonec jsem si řekla, že ho zkusím vychytat ve slevách.
RoSa Tahle vlna je fakt silná a ty desítky stačí.
Lama_z_Lana Tulipe pekne nakupy
Tulipe to je lepsi nez sleva:D i kdyz na Chodove byva klid...
Tak nakonec i zlutej, se uvidi az prijde.... jeste cernej, ten samo neni videt na fotce, takze zbytecny pridavat...
A Deciem skoro vsechno Black Friday sale vyprodany, vcera jsem to tady prehlidla, tak mi pak zahlaste jakej je ten NIOD hydratacni a survival.

Tulipe pekny nakup ![]()
Kokoska jj, ja ten porcelan na popasta nasla, ale ty ceny... a meli tohon tehdy skladem jeste mene. Jinak ted maji na blach friday na Rosenthalu 20% na vse. Funguje to dobre ze vsech Nemeckych stranek ( objednala jsem 2x pokazde jinde), akorat to docela dlouho trva, i kdyz maji skladem. Ale chodi to fakt dobre zabalene a kazdy kus ma svoji pevnou krabicku. Dala jsem do toho strasnych penez, ale mam z toho 3x darek + neco domu.
999 kolik že je potřeba té vlny?
continuity jojo, taky jsem nakoupila a zrovna měli nějaké slevy a dopravu zdarma, je to už nějaký ten týden. Takže něco sobě a něco jako dárky. A když jsem to z těch krabiček vybalila, tak jsem se na to usmívala jak trubka, fakt je to moc hezké.
Kokoska me dneska dorazila ta druha varka, mam fakt radost. A budu se muset trochu presvedcovat, abych ten velky talir s tema postavickama darovala :-)
![]()

continuity Ten jsem si koupila i pro sebe! Ten bych nedala, je krásnej.

K tomu rolák, pár kníh a jedny marteny
Kokoska nepokousej me!
ja prave mam dva. Jeden mel byt pro babicku a druhy pro nas. Jenomze jeji segra slavi o 2 tydny kulatiny, tak nam prislo s muzem jako dobry napad ji ho dat.
paktofonika mas Emmeline? ![]()
0zero7 Hej Emmeline:) Objednala som čierne a dnes som v metre videla krásne bordovočierne. No tie by sa mi tiež hodily :/
continuity mám pořád ještě cukání na další kousky, ale už fakt NE!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025