stes no ja budu trpet jak zvire, to vim dopredu
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi no.. Toho se bojim a uz jsem stará na to. ![]()
Karoleena je mi docela lito, ze BR u nas neni. Mas prosim uz zkusenost s jejich eshopem?mozna bych prekonala svou averzi k online nakupum obleceni...
Mutziputzi pochvali ![]()
Miru tie druhe nausnice by si mala link? Viem komu by sa hodili
Janulik03 Ja za tu slevu zaplatim az se do nich se svejma ploutvema narvu![]()
Mutziputzi ja ti to prajem, tu zlavu. Inak vo mne hrklo, ked sa mi ponukli den po kupe v zlave. Ale su take super, ze je mi to fuk. Uzi si ich ![]()
Gatita Já to neobjednávala přímo z ofiko eshopu, ale z About You, jsem skoro i zajásala, když jsem objevila, že tam mají vcelku velkej výběr, BR i Gap. A zkušenost mám s tím eshopem obecně zatím docela ok, ze začátku když tady měli zaváděcí slevy jim trochu haprovala logistika, takže mi jedna objednávka šla skoro 14 dní a u druhé mi až po pár dnech napsali, že tu sukni, co jsem chtěla, už vlastně nemají, ale teďka poslední dvě objednávky už bez problémů. A i vracení mají vyřešený vcelku dobře, rovnou dostaneš v balíku nalepovací štítek, na netu si vyklikáš co všechno budeš vracet a balík odevzdáš v PPL parcelshopu. Ale s tím už zkušenost nemám, zatím jsem nic vracet nepotřebovala.
Janulik03 No nebejt tebe, nemam nic, vypadaj fantasticky![]()
Karoleena diky! Mozna vyzkousim! About you me vubec nenapadlo (a to se ta jejich kampan vali ze vsech stran:))
Mutziputzi rado sa stalo
https://shop.nordstrom.com/s/lana-jewelry-spellbound-hooked-on-hoops-diamond-hoop-earrings/3622447?cm_ven=pinterest&cm_cat=pinit&cm_pla=site&cm_ite=983109
Kokoska V kamenné prodejně u Stoklasy. Dala jsem zkušební vzorek a asi to půjde :-).
to je krásný... ehm, já jsme po 30 letech taky začala plést a tedy fotku mého dosavadního výtvoru sem fakt dát nemůžu
ale trénuju skoro každý den :-)
Tulipe tak to je super nákup
i pecka a paktofonika ty boty!! ![]()
Karoleena Super bunda, išla som okolo Levisu a cukalo ma ísť kúpiť tú tmavšiu ale odolala som :D
ja si koupila letni saty,dvoje,stejny jen jinakobarevny
Ja je mam az na kolena...no a puntikaty svetr...![]()

Zarinya Ten svetr
!
Miru dakujem, vypredane. Kto uz tam bol???
rozarka dekuju.:-)
...no, asi taky nějaký Ježíšek...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025