Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 11:22

Fakirka Ja myslim, ze to bude v pohode, jsou to mili lidi

tady kdybys potrebovala par lifehacku

https://www.citizencafetlv.com/archive/these-9-memes-about-israel-are-so-hysterically-true/

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 11:42

mně připadá výzva nenakupovat strašně snadná.

já potřebuju určitý béžový svetr, kabátobundu, lila šaty, pěkné bílé triko s větším výstřihem, nějakou barevnou neoprenovou sukni, pár dalších takových věcí...a nemají z toho nikde nic, takže prakticky nenakupuju nic. v obchodech se vždycky zasměju, prošla jsem výprodeje online, nelíbí se mi tam zhola nic, pokud se mi něco líbí, tak to není na lidi bez trupu, a z nových kolekcí nemůžu, takže budu na konci příštího roku strašně bohatá.

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 11:51

Jiná Realita nezkkousela jsi trika z Reparady ? Ja si tam planuju kouoit s vystrihem na zadech a i vpredu

20970 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 11:56

Jiná Realita pro nás kterejm sluší všechno a ví kam pro to zajít, je to řehole!!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 12:11

Candance díky za tip, ale zdají se mi být hrozně tenké.

už věky hledám silné bílé triko, které je trochu volnější, a má buď velký v výstřih, nebo hluboký kulatý. výstřihy mi sluší, ovšem nějaký sehnat, to je skoro nemožný. a aby mělo krátký rukáv, ne ty křidélka, co se poslední dobou za rukáv vydávají. nebo 3/4. nebo i dlouhý, ten se dá zkrátit. až přestanou slevy, ještě risknu objednat cos bílé v triko, to jsem ještě nezkoušela.

už jsem si jich hromadu objednala a všechny zase vrátila.

asi budu muset založit vlastní značku, nebo nevím. jednoduché, basic věci. ale ne styl cos, kde je většina černá, divně nařasená, a když už je to konečně super, tak je to z materiálu, který se nedá prát, jako tyhle šaty třeba. nebo tyhle. fakt cokoli se mi líbí, je dry clean. prostě úplně basic věci. hladké, bez knoflíků všude, bez volánů, bez řasení, bez gumy v pase. a prací.

já jsem hodně vytřídila skříň a teď nemám v čem chodit. pořád jsem doufala, že vlna psycho 70., 80. a 90. nějak přejde, a pořád nic. zatím ještě nevyrukovali s pletenýma čelenkama a céčkama na krku, ale myslím, že na to dojde letos.

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 12:19

Jiná Realita ja je jeste nezkousela- ale maji 2 gramaze bavlny...

ja si nejaka nakoupila v Norsku , takze nepomuzu. Ja hledam cerna trika

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 12:21

Candance sehnat černá mi přijde jednodušší aspoň v tom, že z podstaty bývají neprůhledná. i když možná se mýlím, mně černá hrozně nesluší a když nemusím, tak ji nenosím.

20970 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 12:23

Jiná Realita Já teda nevim, ale ty si ty komplikace snad sama ordinuješ, tričko s výstřihem seženeš VŠUDE, prostě všude a krámy zahlcemný retro vlnou už taky nejsou, prostě kdo hledá a ví kde, najde...já teda mám spíš opačnej problém, mě ty věci skáčou samy do cesty mam pocit.

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 12:24

Jiná Realita  pozor, pletene celenky se uz nosi, to mi zrovna vubec nevadi

Offline rozarka
4201 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 12:30

Mutziputzi Nemáš už žádnou volnou židli?

20970 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 12:33

rozarka to už jsem udělala ordnung a všechno je ve skříni, ale je toho moc prostě už...po jarní revizi jsem dala pryč půlku tenisek a teď jsem zas na svym, roztažnost prostě

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 12:41

Mutziputzi hele, dej sem příklad, kde všude. bez ironie, fakt to ocením. asi teda blbě hledám.

neprůhledné, normální rukáv, scoop neck, nekopírující tělo, bez kapsy na prsou a se švy, které sedí na rameni, ne kousek pod.

reserved podle mě nemá vůbec, háem má ty moc krátké rukávy nebo knoflíky ve výstřihu, v mangu jsem nenašla. kam mám ještě jít? edit: gate, camaieu a podobné hadrárny jsem ani neprocházela.

Offline rozarka
4201 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 12:41

Mutziputzi Chápu 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 12:42

Candance já ale nemyslím ty zimní. ale letní, pěkně tři spletené kusy bavlněného úpletu...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 12:45

Mutziputzi pro představu myslím toto, ale ne tak na tělo.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 12:47

Jiná Realita nebuď z toho smutná. Lidi jako ty a já jsou potřeba. Pomáháme zpomalit módní průmysl, je to dobrý pro planetu. 

Offline Gatita
8563 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 12:56

Jiná Realita ja bych taky chtela bezovy svetr, klasicky rolak, bud vlneny, nebo obyc bavlnena prize. Takze jsem si taky nenakoupila:) Ale nevadi mi to, mam ted taky to moderni predsevzeti, ze omezim nakupy a hromadeni. Rozhodla jsem se, ze budu jako svagrova - co se tyka veci, je neskutecne skromna, ma jen par kousku obleceni, boty ma asi troje. Ale vubec nevaha dat jmeni za kadernika, masaz, jidlo a ruzne usnadnujici sluzby.takze ted sice nenakupuju,ale neusetrim nic:)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 12:59

Gellnerova 

já zpomaluju nesmírně, až tak, že si budu sama šít.

poslední tak rok dva jsem se začala s módním průmyslem úplně míjet. od bot až po kabáty.

Offline Gatita
8563 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 13:07

Jiná Realita siti je super, ale pro me bez sance. Jsem netrpeliva, nesikovna a nemam cas ani stroj. Ale ted si nechavam sit 2 sukne u krejcove, vybrala jsem si nadherne latky a strih a ted uz se jenom tesim na vysledek.uz se teda tesim tretim mesicem, takze je to opravdu hodne slow fashion:)

20970 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 13:13

Jiná Realita tak já třeba mam tyhle například, tipuju, že CK nebo Hilfiger je sázka na jistotu, pokud ti neva véčko, jsou dobrý i pánský