Jiná Realita já jsem si v cosu obyč bílý tričko koupila a nijak mě nenachlo, trochu průhledný bylo a švy se přetočily sice o něco pozdějc než tričku z háemka, ale nepřišlo mi nijak extrovní. Camaieu když k nám před lety přišli, tak měli nejlepší trička ze všech, ze silný bavlny a nesrážely se do dýlky.
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa Uz mas z cos ty cocony?
Potrefenáhusa teď má podle mě camaieu asi nejhorší. po dvou úplně otočených o snad 90 stupňů už další riskovat nebudu :(
Zarinya ne, napsali mi to samý, co tobě, že to pošlou pozdějc, a to jak u tý první objednávky, tak u tý druhý (objednávala jsem ještě 23. tu sukni, co se nečekaně zas jedna objevila), ale já si to stejně nechala poslat do práce, kde budu až po novým roce.
Karoleena To je můj už dlouholetý problém. Hodně nosím široké midi sukně a chtěla jsem k nim krátký vypasovaný kabát, ale to se prostě nedělá. Nakonec jsem loni koupila kratkou péřovou bundu, ale moc elegantní to není. Pořád bych nějaký krátký kabát brala. Taže jestli nějaký objevíš, budu ráda za tip.
Jinak sukně krásná, taky jsem nad ní uvažovala ![]()
Ronna no když chceš u potápění vypadat fakt dobře ![]()
(normálně na nošení, na co jiného :)
Jiná Realita já nemám ráda výstřihy do véčka a oni tam snad teď kulatý ani nemaj. Ale fakt mívali ty trička uplně boží, jenže to už je tak 12 let :-(
ale to mívali i v háemku, já mám jedno černý s 3/4 rukávem háemkový ze sekáče, už asi 5 let, takže bude už asi taky letitý, nosim ho fakt často a je neopraný, nepřetočený, nerozpáraný...
Jiná Realita Ja uz do Cameiou vubec nelezu, prijde mi, ze se tam neda koupit uz vubec nic. Jednak kvalita hrozna a modne zamrzli tak pred 7 lety. A to v beznych retezcich HaM, Zara a spol nakupuju, ale v Cameiou se neda.
Brioso Jiná Realita Díky za připomenutí neoprenu :-D. Já tu sukni nějak zapomněla koupit a už jsem zase na webu Asosu
. Asi by se mi také hodila
.
Karja nemaj tam fakt nic. Ale když to k nám přišlo, tak se mi tam hrozně líbilo, stejně jako v Promodu, ten je teda lepší než Camaieu, ale taky teda žádný extra wow
whiskas Tak šup, šup ![]()
Potrefenáhusa jj ja jen sondovala jestli v cesku nejsou rychlejsi.
Taky sem i bez emailu pocitala az po svatcich,ale bylo by hezke prijit driv.
Brioso :-D. Stále jsem spekulovala, co k ní budu nosit, ale asi se nad takový "detail" povznesu. Asos jsem ještě nikdy netestovala, tak je na čase. Velikost risknu. Vzpomněla jsem si na ni i při prohlížení svetrů v Promod (myslím, že by k té sukni vypadal dobře), ale šedý vyprodali a oranžový je na mě moc "divoký"
.
Brioso Mne kratka perovka k sukni nevadi, libi se mi to, ale ja jsem zas letos nesehnala zadnou uchazejici.![]()
Jiná Realita Já mám z Camaieu ta jejich basic trička v několika barvách, držej skvěle. Jen jsem teda skoro každou barvu musela koupit v jiné velikosti.
Luna Já mám tu loňskou z Vídně z S'Oliver.
Potrefenáhusa taky mám takové z hm. držák největší, drží barva a i tvar. akorát je dost krátké a navíc jsem si ho před těmi x lety koupila zelené, což mi na nic není, takže ho nosím na doma :(
Luna Jestli je v Brně Bershka, tak koukni tam. Našla jsem tam bundu pro ségru, krátký puffer, meli je tam v několika barvách a už před Vánoci na ně měli slevu, stála asi pětikilo :-).
Jiná Realita trika z bezpotisku jsou ok, drzi, ale ja bych je treba nevzala do prace k sukni, na volny cas k dzinam super. Pak jsem zkousela z fleru prodejkyni Li-La. Mam 2 trika a jsou fajn, drzi tvar, barva, ale nevim, jakou ma ted nabidku. Nekdo sem daval trika Raplh L. s 3/4 rukavem, maji je na zalando, ruzne druhy a barvy, ty bych chtela zkusit.
Luna Brioso Já si právě původně představovala nějakou krátkou péřovku a už jsem jich i dost vyzkoušela, ale konkrétně k té sukni z Manga byly všechny moc dlouhý, má pas skoro až pod prsama :) a ty bundy nikdy nejsou jen do pasu, spíš těsně nad boky a přijde mi, že to pak nevypadá moc dobře. Už jsem si říkala, že snad budu muset do New Yorkeru nebo podobnýho teenage obchodu, kde by mohli mít i takový ty ultranepraktický fakt hodně krátký bundy, ale zas ta kvalita pak...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025