Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 13:15

Candance nemůžu najít správnou fotku. tohle, ale spletené z víc kusů, a nad tím pěkně natrvalená ofinka a tričko s rozhalenkou a zlatý řetěz 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 13:18

Mutziputzi no jo, jenže tys asi přehlédla ten scoop neck, hluboký, kulatý, velký výstřih. 

takováhle ke krku má i hm, dokonce s příměsí hedvábí. ale ten velký hluboký kulatý, to je ta výzva.

ale i tak dík, kvalitní trika se hodí vždycky, i s malým výstřihem.  a mají nějaký eshop?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 13:23

Jiná Realita No jo, ten já nenosim, mám hrozně vylezlý žebra a to buď přitahuje devianty nebo se to líbí jenom fajnšmekrům

To první je Treatwear, česká značka, doporučuju, ty další G Star a CK

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 13:29

Mutziputzi můžeš říkat, že děláš balet ;) baletky to tak maj.

20970 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 13:33

Jiná Realita Leda jak Heduš Homolková

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 15:57

Tak boty dnes dorazily. 

Report pro MP Meri . Jsou to taková bagančata pro holky,  ale s tím jsem počítala.  Neočekávala jsem žádnou elegantní botu.   

Po krátkém chození po koberci se jeví velmi pohodlně.  Nevím,  jestli  budou pro tebe vhodné na letní festivaly,  protože uvnitř je filc. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 16:57

Ja mam do roku 2019 predsevzeti nic si neodpirat, doprat si vse, co cas a vyplatni paska dovoli (ba i neco navic), nakupovat jako zbesila, a vubec se primarne starat o sebe (a na vetsinu lidstva se vy....). 

Asi to patri spis do priznani? Ale vzhledem k tomu, ze planuju byt tady pecena varena, tak to davam sem 

Offline Pavlena
6902 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 17:03

MP Marge  schvaluji..!

20970 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 17:13

Bledule posledni 3 dirky bych ustrihla

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 17:13

Pavlena Dekuji  Ale pro uplnost dodavam, ze zacit musim s nakupy pro kraby a konecne jim poridit nejake ty skeble...

20970 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 17:14

MP Marge a svet zustane v rovnovaze, budeme jako jing a jang v novem roce

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 20:01

Jiná Realita Hele a bezpotisku.cz jsi zkousela? Ted Ted  to probehla a myslim, ze ze minimalne ctyri by mohly splnovat tvoje pozadavky

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 21:01

Bledule Super, bude reálné foto? Filc mi neva, to měly i ty předchozí, já rada nohy v teple i v létě  jo s narvala bych do nich eventuelne slimdziny?

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 21:19

MP Meri Foto dodám později . Jsou dost široké a to nemám nijak útlou nožku.  

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 21:19

Mutziputzi Já chtěla vysoké.  

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 21:56

Sukni z Manga, ještě před Vánocema, ale až do dneška furt vymýšlím, co k ní vzít (kromě dlouhýho kabátu) za zimní svrchník a nemůžu na nic kloudnýho přijít. 

(a mám teď strašný deja vu, až jsem úplně znejistěla, jestli jsem tu sukni už sem fakt nepostovala, jestli jo, tak sorry!)

Online continuity
42389 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 23:45

Karoleena sukne krasna, urcite uz bude pryc nez se tam po svatcich dostanu  kratkou bundu nemas?

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 28. prosince 2018 00:29

Ja jsem si koupila novy lyzarsky kalhoty, ale moc me to nepotesilo, z nouze cnost, ty stary mi byly moc tesny! 

A moje predsevzeti je za jeden novej kus jeden starej vyradit, zacala jsem uz pred novym rokem a ty stary lyzarsky kalhoty dnes venovala charite. 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 28. prosince 2018 08:39
Reakce na MP Marge:

Ja mam do roku 2019 predsevzeti nic si neodpirat, doprat si vse, co cas a vyplatni paska dovoli (ba i neco navic), nakupovat jako zbesila, a vubec se primarne starat o sebe (a na vetsinu lidstva se vy....). 

Asi to patri spis do priznani? Ale vzhledem k tomu, ze planuju byt tady pecena varena, tak to davam sem 

​a to je mi krásné předsevzetíhodné následování...připojuji se,ať v tom nejsi sama

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 28. prosince 2018 09:13
Reakce na Jiná Realita:

mně připadá výzva nenakupovat strašně snadná.

já potřebuju určitý béžový svetr, kabátobundu, lila šaty, pěkné bílé triko s větším výstřihem, nějakou barevnou neoprenovou sukni, pár dalších takových věcí...a nemají z toho nikde nic, takže prakticky nenakupuju nic. v obchodech se vždycky zasměju, prošla jsem výprodeje online, nelíbí se mi tam zhola nic, pokud se mi něco líbí, tak to není na lidi bez trupu, a z nových kolekcí nemůžu, takže budu na konci příštího roku strašně bohatá.

​K čemu je neoprenová sukně?