Taky jsem si dala předsevzetí nic nekupovat. Za trest. Tlustý lidi jsou stejně hnusný i v Chanelu.
Leda až mi splaskne to panděro!
Taky jsem si dala předsevzetí nic nekupovat. Za trest. Tlustý lidi jsou stejně hnusný i v Chanelu.
Leda až mi splaskne to panděro!
barbucha no jo, ale zas je potřeba to něčim zakrejt!!!
viktorka_od splavu
Mně se líbí, že píšou jenom že se prádlo nemusí prát - nikoli, že zůstane čistý
![]()
A proto si kupuju jenom boty, kabelky a hodinky! Ale nechci to tak mít nafurt!
notna No jo, koupali se sice jen v sobotu, ale myli se denne. Takovej ten voplach u umyvadla, tim se da taky umejt vsechno podstatny.(Ale nerada bych rozpoutala nejakou nechutnou diskuzi).
barbucha no jo, ale zas je potřeba to něčim zakrejt!!!
No a já už teď vím, že na to je určeno pareo ![]()
Pinot Noir Někdy může být pareo požehnáním. Pro ty kolem.
No jo vlastně. Kde se dá sehnat takový pěkný pareo? ![]()
notna No jo, koupali se sice jen v sobotu, ale myli se denne. Takovej ten voplach u umyvadla, tim se da taky umejt vsechno podstatny.(Ale nerada bych rozpoutala nejakou nechutnou diskuzi).
napsalas to za mě:-) (to denní mytí v lavoru pamatuje ještě moje maminka a bylo dost důkladný)
viktorka_od splavu Ja se jednou umyla ve skole v umyvadle cela, vcetne vlasu, ktere jsem si vyfenovala ve fukaru na ruce, zadnej problem:-D
Karja potvrzuju, byla jsem na skleroterapii s krecakama a kdyz jsem po zakroku odchazela, tak mi sestra jen tak mimochodem rekla, ze ted ty kompresni puncochy nesmim tyden sundat a ze musim se sprchou pockat. A jak jsem poctiva, tak jsem to dodrzela - umyvadlo nakonec celkem staci...
Gatita Jo, nakonec moc hygieny skodi. Ja jsem si v porodnici natolik vzala k srdci radu, ze se mam nekolikrat denne sprchovat, az mi z toho vecnyho sprchovani nastydnul mocak! Samozrejme jsem v tech sprchach potkavala ostatni uplne minimalne, vedely uz a urcite byly zdravy:-D.
Edit: ted koukam, co jsme za vlakno, pardon, pardon!
Karja jo oni ti neřekli že to má být teplou!![]()
viktorka_od splavu :-D:-D Ne, ukazali mi jen, jak se pouziva mydlo!
Gatita Dočítám v rychlosti a lámu si hlavu nad terapií s křečkama ![]()
![]()
Karja presne, v sestnacti stopem po polsku se stanem, myli jsme se normalka na benzinkach vcetne vlasu, za 20 minut z wc vylez uplne novej clovek ![]()
notna v mem pripade to bylo jednak v zime, a za druhe me motivovala vidina krasnych koncetin.Diskomfort to byl, ale jen pocitove (chybel mi ten relax pri horke sprse). Troufam si rict, ze spinava jsem nechodila.Ale bylo super, kdyz jsem si po tom tydnu napustila konecne vonavou vanu.
Ale teda zrovna ted to mam dost na haku. Driv jsem treba tricko po jednom pouziti hazela automaticky do spiny, to ted nedelam.podlahu taky moc nemyju,mam tu jednou tydne uklid, tak to musi stacit. Nemam vycitky,mam to naopak jako programove predsevzeti, ze budu setrit sily-prirodni,i ty svoje.jeste bych chtela zredukovat myti vlasu, denne je to opruz, stahla jsem to na dvakrat trikrat tydne, ale to trochu trpim.šiš, to uz je spis do priznani...
Lilly_Ku mě takhle hrozně poučil puťák po kempech se sprchama na desetikoruny. normálně se ráchám ve sprše čtvrt hodiny a zjistila jsem že 3 minuty uplně stačí
s vlasama max. 5
notna to je tím že nemáme ten trénink od dětství. moje babička byla zvyklá se tak mýt celý život a zvládala to v tom lavorku na dvoře včetně mytí vlasů, oplachování plechovým hrnečkem vodou nabíranou vedle z kyblíku. koupání ve vaně 1x týdně byl spíš takový nedělní obřad než že by mezitím tu hygienu nějak zanedbali a museli dohnat.
Modre svetre synovi. Svetly a tmavy

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.