Tak Betty to se štítim, snad to tady ňáká nečte...jo i po tobě, kdyby náhodou![]()
Lamicka no nemam, samý volezlý...no a i ponožky se počítaj!))
Mutziputzi a kdy mas narozeniny? mohla by ses nechat obdarovat maminkou :D
razorblade pozdě!!!![]()
Mutziputzi Pyžamo můžu dodat, samodržky nenosím.
edit tak beru zpět, no![]()
Tak Betty když já mam takovou vizi jasnou, ježiš to by mi tak slušelo...smůla no))
Mutziputzi Anotak,předsevzetí stejně nikdo nemyslí vážně ![]()
Mutziputzi hele tak podstatná změna okolností... neuhraješ to na to? :-)
Mutziputzi Pyžamo se samodržkama? ![]()
nolita jo a dozvim se ze jsem zpovykana vid![]()
Říkal tu někdo udržitelná móda?!
Mutziputzi naopak, považovala bych to za důvod legální i legitimní :-)
Tak Betty
Říkal tu někdo udržitelná móda?!
ja to rikam furt, ze se vracime do stredoveku:-)
Mutziputzi pyzamo naco? ma te hrat mladi a laska!
puncochy si kup ve spreji to se nepocita a vyrizeno, co tam mas dal?
barbucha
Ale ten, komu se někdy dítě vrátilo z tábora s kufrem nepoužitého oblečení (maminko, ušetřila jsem ti práci!) by to i ocenil.
Mutziputzi Kup si to v drogerii nebo tchibu, ja bych to brala, ze se to vztahuje jen na obchody s hadrama:-D
Mimochodem, jsem se divala na sama doma a byla tam tipanka propagujici minimalismus, ma i blog, nejaka Olga dal nevim. Jako ma pry jen tri krabice obleceni a pry ji to staci uplne. Odsud dobry, jenze ona rikala, ze ji to staci na uplne vsechny prilezitosti. Jenze uz v ty televizi byla fakt nevhodne oblecena, mela ozvejkany tricko a vytahany dziny a byla snad bosa, plus pak vytahla ukazku svyho satniku, kde vytahla leginy, ze jsou super univerzalni na vse, ze je nosi na bezky, ale i do divadla pod sukni:-///(byly pruhovane)' No a pak se dostala k hrackam pro deti, kde to skoncilo obligatnim, me deti si nejradeji hraji s kolicky a ja jim venuji radeji svuj cas nez hrackyb(hracky samozrejme kupovaly babicky).
Sweet Potato No dite, jednou prijel pritel z rybarske dovolene a po ,,cau,, mi jako prvni vec hlasil, ze uspinil jen dve trika....no aspon jasnej dukaz, ze tyhle dovolene jsou bez zenskejch, to by zadna nedala.
Mně se líbí, že píšou jenom že se prádlo nemusí prát - nikoli, že zůstane čistý ![]()
Karja ha ha, zni to jako klise, ale verim!
Kdysi jsem mela spolubydliciho. Vsechno jeho obleceni se veslo do 1 sportovni tasky. Mel v podstate jen to,co mel na sobe, a jeden set na prevleceni. Nekecam, fakt mu to stacilo, byl hrozne skromny. Ale je pravda, ze proste vsude chodil v tom samem, na trek do Maroka, do prace i do divadla.i kdyz vlastne do divadla on by nesel, byl to sveraz a nedelal si nasili. Taky mam dojem,ze si za ten rok spolubydleni vypral asi jen 4x. Pritom nesmrdel a vypadal dobre. Vzdycky,kdyz laduju pracku, tak si na nej vzpomenu a musim rict,ze s jistym obdivem.
barbucha uaaa, stacil mi nazev clanku, dal nectu!![]()
Ja mam v planu taky nic nekupovat, mam kramu az to hezky neni! Samozrejme az dorazi muj posledni cos nakup.![]()
Gatita S tim zápachem je to zajímavé. Znala jsem pár starých lidí s hospodářstvím, kteří manuálně hodně pracovali, koupali se pravidelně jen v sobotu vecer a přitom nebyli vůbec cítit.
s
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.