prďola vypadají dobře
Co jste si dnes koupili/y?
Magráta díky! snad je i obuju ![]()
ohledně lovu makeupu.
vyzkoušela jsem kdeco, protože do prahy, abych si mohla koupit nový el double wear, se prostě nedostanu.
nakonec jsem v zoufalství koupila maybelline superstay a...jako není vůbec špatný. za pár korun, jsem naprosto spokojená. není to el, ohledně konzistence je prostě horší. ale na rozdíl od makeupů za 1000 kč neoxiduje, nejsem po něm jak mrkev, vydrží, nestéká...
prďola Pěkný, co jsou zač?
whiskas díky! jsou to Royal Republiq District Legioner z AboutYou. už mají myslím všechny čísla vyprodané, ale nepochybuju, že se v novém roce znovu pár vrácených kousků objeví.
prďola Díky. Vypadají skvěle. ![]()
Jiná Realita maybelline jsem objevila jeste jako chuda studentka a bylo to ve sve cenove kategorii zjeveni..! Hodne odstinu, vydrz, kryti, konzistence super. Je to uz dost let, ale vubec bych se toho nebala.
Koupila jsem si ještě na zootu obyc černý džíny a ani jedna z těch veci, co jsem si zkousela, nebyla zabalena do igelitu!
Maureen v to teplo prave doufam, protože šeredný jsou dost ![]()
prďola Díky. Vypadají skvěle. ![]()
Tak jsem ty Emmeline objednala, pro jistotu vel. 39. Počet kotníkových bot v botníku se zvedá na 13. Kam to budu dávat? ![]()
kocoureksuggy Odkud jsi objednávala, prosím?
Aboutyou. Zkušenost s nimi mám zatím dobrou. Píší, že dodání 7.-8.1. 2019.
Potrefenáhusa ježíšinojooooofurt
ted jsem v uggách přiťapkala od kamarádů z večírku a pro nohy super relax-měla jsem pocit po tom celovečerním sezení,že mám nohy jako kachna(myslím ty plováky dole![]()
....a nosím je na bosou nohu....
0zero7
Tak jsem ty Emmeline objednala, pro jistotu vel. 39. Počet kotníkových bot v botníku se zvedá na 13. Kam to budu dávat?
....koupíš druhý botník??????![]()
Další botník není kam dát ![]()
Jednou sem vlezu a ...to nešlo jinak ![]()

Prosím, kdo máte Emmeline.. Píšou, že se má objednat menší číslo. Mám 39/40. Martensky jsem si zkoušela jiné a líp mi byly 39, 40 mi byly zbytečně velká.
Napište mi, prosím, že opravdu nemá smysl, abych si objednávala Emmeline č. 40, že mi budou fakt velké..
Na Spartoo 39 nejsou a jinde jsou citelně dražší..
Britská 7 je větší 40, že?? 6 taky nemůžu nikde najít ![]()
Dadoo ja stejnou velikost co mam, mensi/vetsi nesmysl, absolvovala jsem v sitovanejch ponozkach tour de Prague a cajk
Kora To je provokace
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025