whiskas No jo, já vím, no nekup to za ty prachy ![]()
Dadoo já bych tu 40 vzala být tebou
Dadoo na AboutYou je koukam maj porad
whiskas Ber je!![]()
Mutziputzi Nemají moje číslo, proto ty "ksichty"
.
Ja jsem si šla koupit krční límec do zdravotnických potřeb a myslela jsem,že mi prodají takovy ten bílý plastovy jak dávají záchranáři, když se někdo zraní.
V duchu jsem se děsila jak s tím budu existovat.
Abych vám trochu narušila botove téma.
Mutziputzi Kora Děkuju za pomoc, už jsou na cestě
Vzala jsem tu 39, protože 40 jsou různě k mání, i na tom Spartoo. Kdyby byly malé, vrátím a koupím větší.
Já ale před Vánocema zkoušela Martensky, dvoje různé, a 39 mi byla v pohodě. Nerada bych v nich plavala. A kdyby fakt jo, už by 39 nemusela být, protože není snad nikde, jen na tom Aboutyou.
Jsem se trošičku utrhla.. ![]()

Dadoo pěknej nákup,
Tak Betty Děkuju, já jsem si totiž před časem přísně zakázala černé šaty, protože mám už několikery.. ![]()
![]()
Dadoo aha, tak to výrazně mění situaci. ![]()
Líbí se mi svetry. Všechno na about?
Dadoo Podle mě je dobře žes vzala 39, taky mám nohu 39/40, uzavřený podzimní a zimní boty si běžně kupuju v 40 páč tlustá ponožka, vložka, atd., ale ty Emmeliny jsou mně i v 39 o trošičku větší a teprve s vložkou akorát, 40 už by byly velký jistojistě.
Dadoo ja stejnou velikost co mam, mensi/vetsi nesmysl, absolvovala jsem v sitovanejch ponozkach tour de Prague a cajk
Takze mas 41? Aspon myslim, ze kdyz jsem se kdysi ptala na ugg, psala jsi, ze mas 41...
Jste me s tema velikostma trochu znejistely.
kami mam no, nožičku
, možná budou trochu větší než klasický Marteny, ty na začátku tlačí, Emmeline ne
Mutziputzi Diky, ja mam prave taky 41.
kami pak vem 41 a budou dobrý
Nevyplatilo by se začít dělat hromadné objednávky? To už je skoro na množstevní slevy ![]()
už to začíná, mam zákaz a potřebuju pyžamo a samodržky punčocháče hergot!!!
Mutziputzi Asi je čas abys přešla na udržitelnou modu, nebo jak se tomu říká. Prostě od kámošek a tak.
Po vzoru propagátorky Boudový
Mutziputzi spodni pradlo a puncochy se do toho zakazu nezapocitavaji, ne?
pyzamo urcite mas, to nepotrebujes!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.