Dadoo no, ještě na MP to zmiňovala Mylady. Teď při potížích jsem si na to vzpoměla![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato stolicka na wc?
k tomuto účelu používám dětský stupátko z IKEA a je to nejlepší věc na světě!
Tak Betty taky chci zakoupit ![]()
whiskas tak zas tam ty 38 mají... ![]()
edit: vlastně všechny velikosti - týká se Emmeline na AboutYou
prďola Děkuji, mám je, tedy zatím jen objednané
. Zajímavé, že najednou mají opravdu všechny velikosti.
Pavlena Ty vypadají dobře
. Takže velikosti Allsaints neodpovídají? ![]()
díky, navrch byly za půlku
(na answear)
zato ty emu....nevim, jestli je nevratit, úplně se v nich necejtim, ale teplo v nich asi bude. Hrozny bakule
Potrefenáhusa Pěkné, ty první se aktuálně dost hodí. Prý se nosí naboso? ![]()
whiskas no jako jo ![]()
ale já, jestli se je nechám, tak je asi naboso nosit nebudu, oni jsou hodne nizky a já na ten holej kotník v zimě moc nejsem.musela bych vyzkoušet
Potrefenáhusa ja teda nemam pravy ale taky se mi v nich nechodi idealne.. nebo ti vadi jen ten vzhled?
viktorka_od splavu vadi mi vzhled.ja v nich zatim chodila jen v práci par kroku na koberci, tak pohodlí při chůzi úplně neposoudím.fakt asi je brat jako funkční boty do mrazu
naboso už jsem do nich teda vlezla taky, a to není spatny

Potrefenáhusa vezmes je na milost uvidis:-) mne se sice nelibi, ale teplo je prednejsi.. akorat, jak jsou kratky a siroky, tak jsou mi uplne akorat na palec, jenze si o ne zakopavam
mam holt chodidla ve tvaru spicatych bot;-) na postavani venku teda perfektni
edit - jj no, nekoukat dolu pri chuzi;-)
Potrefenáhusa Díky. Tak funční jistě budou a špatně nevypadaj, čekala jsem to horší
. Ne, vážně, dobrý jsou. A máš pělný džíny
.
Potrefenáhusa nech si je, treba se postesti holomrazy a se spravnejma dzinama jsou proste tres chic, ze ti prijdou jako bakule je o zvyk
viktorka_od splavu nekoukat dolu při chůzi bude myslím zásadní :-)
whiskas džíny jsou z Nextu
Mutziputzi no na ty holomrazy přesně jsem si je koupila prave
protoze už si to říkám kolikatej rok, když v únoru ty holomrazy uderej, proč jsem si je sakra už dávno nekoupila
whiskas tak to jsem ráda, že se zadařilo! ![]()
Potrefenáhusa tres chic bakule
hele jestli nejsi úplně negativně naložená? A neslušely by si s lepardíkem?
Pomalu mi začal odcházet můj letitý tlačítkový mobil, takže jsem si dnes pořídila nový. ![]()
Mně dneska přijely dvoje texasky (muheh), jsem tomu ráda, panč mám mizernou náladu..(a taky sem je dost potřebovala)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025