continuity "trendy" to je tak 20 let uz, ale aviator bundy desne frcely loni, byla toho plna Zara treba, letos netusim
Co jste si dnes koupili/y?
mně tady už tejden leží zásilka z COS - nějak vůbec nemám chuť to rozbalit a vyzkoušet...
Potrefenáhusa Mne se vubec nelibi. Je to takova vec, u ktery clovek musi zvazit, co vzit na sebe a zbytek musi byt fakt top, jinak z toho vyjde podes a takove veci ja nerada. Mne totiz z toho vzdycky vyjde ten podes.
RoSa Pritom to jsou tak pekny veci, hlavne to pruhovany triko!
Karja jo, pěkný jsou... asi ňáká deprese či co... ![]()
Karja Ja v nich chodim stredem, nevim jak to delam a nevim o tom!
Karja continuity jinx na trendy celkem kašlu, potrebuju boty, ve kterejch mi nebude zima ani při popochazeni, ale jako nevim, ještě vozkousim, mám je furt v práci.
Ounz marteny jo ![]()
Potrefenáhusa to se tady resilo uz 100x. Potrebujes tlustou podrazku a delaji se boty s podsivkou z ovciho rouna, normalni snerovaci. A preferovala bych hladkou kuzi, lip se to impregnuje.
RoSa hezký nákup ![]()
continuity hele jako zas poradit (100x k tomu) tak uplne nepotrebuju, jinak dik
continuity Ukaž mi nějaké takové prosím.
Potrefenáhusa Já je mám vysoký, už pár let, a i v -13 naboso. Ale mám je jen na různé procházky mimo město, nebo v nich v zimě chodím na jógu v kombinaci s kabátem na paty, když mám třičtvrteční legíny :-). Nemusím pak do šatny :-).
999 tak nějak jsem si to představovala, no, to využití.
Potrefenáhusa A pohodlný jsou, já v nich teda chodím tak 5, 7 km. A vůbec se mi nezešmajdaly za ty roky.
whiskas no prave ze odpovidaji... ![]()
Podle tabulek jsem presne 27, ale po zkusenostech s topy a kabaty jsem cekala, ze budou i dziny mensi, takze jsem prozirave objednala obe velikosti.. ![]()
999 tyhle maj tu patu taky celkem vyztuzenou, oproti zbytku.
Výlet k Ericu Bompardovi na zimní výprodej se vydařil. Sedí mi přesně, jak jsem doufala
.

A ještě klasiku, abych ho mohla mít pod něj i jako twinset.

wendulka No to ovšem musíš předvést v Brnisku!![]()
Luna S tou dlouhou černou sukní a botama Arche. Si piš
.
uzený tvaroh v lidlu. a běda jak nebude dobrej! Potrefenáhusa ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025