viktorka_od splavu sis neeee, tobe se člověk jen tak nezavdeci!!!
Co jste si dnes koupili/y?
wendulka já jsem taky vnucovaným slevám u EB podlehla
ale ještě na dodání čekám a čekám a čekám... ![]()
viktorka_od splavu Bude! Kdyžtak mi ho pošli.![]()
wendulka Těším se!![]()
Pavlena ja by som ich hneď brala, len škoda, že mám Brno od ruky ![]()
Luna budeš muset dojet a dojet zbytky![]()
viktorka_od splavu Myslím, že nebude potřeba. Mě to samotnou překvapilo, jak je to dobrý.![]()
Mutziputzi Nooo, tak ty ses uplne jinej level, ze jo:-D
Potrefenáhusa A ty vysoky mi pripadaj v pohode a I praktictejsi, tohle je fakt jak nejaka ustrihnuta backora, I kdyz Mutzi bude hrube nesouhlasit!
Potrefenáhusa hele a říkala sem ti, že se chystam do lidlu pro uzenej tvaroh? ![]()
viktorka_od splavu a u nas ho nemali, fnuk. Dva krat som obisla chladiace boxy a nic ![]()
Mrakoplas já ho vubec nehledala, spíš jsem si ho spletla s něčím jiným:-) ale když už mi padlo voko, tak šel do košíka:-)
viktorka_od splavu to je provokacia toto! ![]()
Mrakoplas tak promiň.. beztak bude hnusnej![]()
viktorka_od splavu tak treba preposlat na vychod ![]()
prďola Ty jo a jak dlouho už? Já jsem totiž v pokušení objednat si ještě jeden jinej, kterej jsem v butiku taky zkoušela, ale už se nestihla pro něj vrátit. A teď teda nevím zase
.
Můžu říct, že v těch co jsme si koupily já a Bledule je fakt teplo. Vysoká podrážka a lehký zateplení. A jsou fakt pohodlný na první dobrou. Kdyby chtěl někdo teplý šněrovací bagančata.
wendulka není to nijak kritické, spíš jsem netrpělivá
myslím, že to bude asi druhý týden od objednání. pokud by se ti povedl nákup s 50% slevou, tak to určitě stojí za tu chvíli čekání.
prďola Bohužel mně se líbí vždycky jen to, co má jen těch 30 a je nejdražší
. Ale i to je dobrý.
A to čekáš na odeslání objednávky nebo na dodání?
viktorka_od splavu
já dnes rovnou dva! a taky jsem to nikdy neměla... a tvaroh nemám ráda
ale mívali tam takovou hroudu jakože italský sýr asi za dvacku, něco mezi tvarohem a mozzarelou, na tom jsem měla závislost. mohl by se vrátit
mitford sister jj já taky:-) italský sýr a ještě právě podobnej tvaroh jen ne uzenej, z toho jsem ráda dělala pomazánky, byl výbornej
viktorka_od splavu ...a kdysi ještě výbornej sachr dort. ale ten ať se radši nevrací ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025