Potrefenáhusa Jsou prdacky, zadny bakule![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa tres chic bakule
hele jestli nejsi úplně negativně naložená? A neslušely by si s lepardíkem?
![]()
Sweet Potato to nemel bejt vtip!
prďola
snad brzo dorazí a sedne velikost.
Letenky do Osla a listky na biatlonovy SP na Holmenkollenu![]()
Ounz Pěkný
. Sedí dobře?
whiskas sedí
razorblade eeee... biatlon?
razorblade uzij si to
Ounz na leopardika jsem včera popatrila ve skrini, jak tam tak smutně visí....ale jestli jo, tak s bakulema to určitě nepujde
Mutziputzi me to bavi, no
. A v Oslu jsem jeste nebyla :)
whiskas já je nemám ani jsem po nich nepásla, takže s velikostí neporadím. ale když už se je povedlo vyčíhat a objednat, tak by to byl hrozný pech, kdyby nesedly
razorblade cyklokros je horsi, zehnam ti!
razorblade Ó!![]()
razorblade Oslo je bezva, docela závidím. Ne teda ten biatlon :)
viktorka_od splavu vadi mi vzhled.ja v nich zatim chodila jen v práci par kroku na koberci, tak pohodlí při chůzi úplně neposoudím.fakt asi je brat jako funkční boty do mrazu
naboso už jsem do nich teda vlezla taky, a to není spatny
ty jsou imo uplne strasny, no ale to je fuk... ale zvaz, zda se v nich citis, jestli ne, stejne nebudes nosit a kdyz, tak nerada a to naplnuje definici uplne zbytecnosti ![]()
Takle a cajk!

razorblade uzi si to, hned by som sla, ked som bola v lete v Osle, na Hollmenkolene akurat trenovali biatlonisti, ale letny biatlon, to nie je ono. Oslo je super a biatlon zavidim.
Potrefenáhusa tak marteny! ![]()
Mutziputzi ty boty jsou ukrutne, pro mne na urovni useklych nebo naopak extremne spicatych bot. Trendy to asi je, hezke ani trochu. Kazdopadne bych potrebovala bundu z te druhe fotky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025