Tak Betty Já bych jela hned... knihy a nepromokavou bundu.
Ounz Tak Potrefenáhusa je ta influencerka. ![]()
Tak Betty Já bych jela hned... knihy a nepromokavou bundu.
Ounz Tak Potrefenáhusa je ta influencerka. ![]()
Tak Betty hele a jestli nerada sama někam tak u vás nefunguje, že když ty s ním na ryby, tak on s tebou do milána?
Já radši zkousnu to ANO než rybáře koukam, by mi zabilo![]()
šaty a kabelku

Tak Betty tak v zimě Kolobřeh a v létě Milán (nejlíp s nějakou kamarádkou, protože kdyby mi někdo v Miláně dělal stejný ksichty jako já někomu na rybách, poslala bych ho domu :-))
Edge krásný ale fakt krásný šatečky...já pruhovaný můžu moc a pořád a jsou nej-....![]()
Potrefenáhusa Ještě bych to otočila, v zimě Milán, v létě Kolobřeh a skoro ideál.
Sweet Potato Milano určitě spíš v létě, v zimě venku neposedíš, Kolobřeh musí bejt taková hrůza, že ta kosa v lednu musí bejt už jenom třešinka![]()
Já nakonec všude nejradši jezdim sama..
Tak Betty Zajedeš si do Zakopaného, do Krakowa, do Wieliczky....povečeříš rybu a týden je fuč :-)
Mutziputzi A ten smrad navic z toho, to jako nejaky ryby jsou uplne zaklety a nepomuze ani vydrhnuti solvinou! Podle me nejhorsi bude rybar, co voli ano, protoze to je vlastne blazen na druhou!
Mutziputzi Píšu skoro ideál, za mne v létě všechno, v zimě migrace do teplých krajin nebo hibernace.
Edge Pruhy
.
Tak Betty potľapkávam, moja nočná mora takéto niečo....snáď, len ak ti nechajú auto k dispozícii, že kým oni na rybách, ty by si si mohla popozerať niečo zaujímavé v okolí zatiaľ.
Mutziputzi auvajs.. no i tim hnusikem by to slo. mne to chutna jak sopel, i kdyz bych dietu teda potrebovala vic nez ty![]()
Ounz Nefunguje, on jezdí jinak s chlapama, ted na prázdniny kvůli vnukovi . tak proto i já.
No a já můžu samozřejmě kdykoli a kamkoli, ale s kým ? Mám projetou prakticky celou Evropu se zaměstnavatelem, ale dala bych si druhý kolo.
U moře s kamarádkou, ale to mě neláká.
Tak Betty tak já právě jezdim sama. Chápu že bys ráda třeba s ním, škoda źe ani na prodloužený víkend to nejde.
Tak Betty a jak bylo v Kolobrehu? Bylo to moc lidi?
Rozbaleno a dobrý jsou, velikost sedí
. Co používáte na jejich čištění?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.