dorazila bagancata, ktera maji Bledule a MP Meri

Tak Betty rybar je nieco podobne ako modelar. To ides s nim ze ti ukaze ako lieta nove lietadlo a pristihnes sa ako hladas kusy kridla, baterku a prijimac v kukurici. V tom lepsom pripade. Potom ides s nim na preteky, kopa blaznov, hlava vyvratena do oblakov. Vsetko musis dokumentovat..... posledne ma aspon poslal na vyhliadkovy let vrtulnikom. Teraz som uz mudra a chodi s kamaratmi rovnako postihnutymi. Ja pekne po svojom a ked niekedy este idem, ocakavam na oplatku to co bavi mna. Teraz v maji ideme do Rumunska na hrad grofa Draculu. Beda mu ak sa bude ksichtit. ![]()
No nevypadaj zle.
barbucha jsou to boty do mrazu a sněhu, ve kterých se dá řídit, dobrý. kožený, za 1155 káčé včetně dopravy :P teď ještě ten mráz a sníh bych si prosila![]()
viktorka_od splavu můžu se zeptat, jak jsou široké? Ty máš úzkou nožku, že ..
viktorka_od splavu Mně se líbí, který že to jsou?
Maureen Ty se mi líbí
. Na těch Martenech mi přijde fajn, že jsou nižší. A přišly bez originální krabice, tak snad je to normální.
viktorka_od splavu sneh a mraz??? Kam ti poslem?

Dziny. Normalne v Targetu obleceni nenakupuju, ale shanela jsem presne tento odstin:

Mirka ne úzkou nožku fakt nemám, takovou normální a trochu halux. vysloveně na širokou by nebyly pohodlný, ale něco určitě povolí
Garfie tyhle https://www.eobuv.cz/polokozacky-sergio-bardi-baiano-fw127353718cc-101.html?gclid=Cj0KCQiApvbhBRDXARIsALnNoK0ZcZJxI4UwrWqFlOZ9AZ29Yj2aFhLAFq61I6xFllgDUsVb0WpHWswaAo34EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Janulik03 Brno, prosím. děkuji vřele![]()
whiskas je to leskla kuze, k cemu impregmace? Hele nejlepsi mas tu houbicku. Prelestis a jdes.
711990 Už zase moc řeším
. Líbí se mi, jak se lesknou, tak jsem je tak chtěla udržet. Ale o.k., hadr, houbička tedy stačí ... Impregnaci dávám na většinu bot, tak nějak preventivně.
viktorka_od splavu
díky moc! Ta špička v reálu není tak zvedlá, že ne? Vypadají fakt dobře, mně se podobné rozpadají, asi si budu muset koupit nové...![]()
viktorka_od splavu A dobrý, že jo
Na tohle je to tu fakt skvělý, já nemám na prolejzání eshopů morál a tak sem Bledule fakt vděčná, že je objevila.
Garfie Na fotce sem se tý zvednutý špice taky trochu bála, ale v reálu mi přijde, že to fakt tak nerazí. Já jsem s nimaspokojená velmi. S děckem navíc oceňuju ten zip, jelikož se musim obouvat s (často zrovna vřeštícím) červem v kombinéze v náručí.
MP Meri
Díky moc, zip je jasná výhoda i bez vřeštících dětí v náručí, to je jasný :-)
Listky na White Buffalo
Listky na Ben Caplan, zas neco trochu jinyho
Listky na Corey Heart
ty jsem dostala teda
Listky na jeden letni festak, co jeste nema zverejnenej line-up, ale zatim vzdycky dobry. Linky hodim do muziky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.