razorblade Tak to bys mohla jezdit se mnou, ja jsem taky spis takovej duchodce:-D
Co jste si dnes koupili/y?
kocoureksuggy ja taky.. Nekdy uz v prosinci .. Tu hlavni dlouhou.
Já vim že spolu... ani si nepamatuju čím jsme byly navoněný že se to Lamicka tak líbilo - jestli jsme to byly my (no, já asi 24F pro změnu
).
Judi Dench
to mě potěšilo
Mám vždycky pocit, že " je vyřízeno" a můžu se už jen těšit. Ty " drobné " týdenní až tak neřeším ![]()
Lamicka Já se vrhla na paktofonika a trochu jsem ji zaskočila
. Ale dobrý...
No jo, hanbím sa ešte teraz ![]()
paktofonika Ty? Vždyť nemáš proč
.
paktofonika som rada,že si späť ![]()
paktofonika Cos delala? Ja si rikam, ze si dam tejden voraz, ale zas co s tim volnym casem, doma by bylo moc naklizeno!
barbucha ty jsi měla Voyage Hermes (moc se mi líbila a bylo to jiný než jindy, proto si to pamatuju), já asi Eau du Soir Sisley ![]()
No jo jsem sklerotik. Tak v každým případě jsme voněly hezky ![]()
razorblade Hele, jak vlastně dopadla Tvoje cesta do Iránu? Už byla/nebyla? A dali Ti nakonec ta viza, když si novinářka? A neměla bych s tím jít do "blbých dotazů"?
![]()
brrr ja jsem to prave skrecovala kvuli obavam z problemu a proto, ze jsem nechtela nekde lhat. proto jsem si zaridila nahradni program ve forme toho biatlonu :) ale kolegyne z konkurencniho deniku, se kterou jsme mely jet, se rozhodla, ze pojede, vcera zadala o to referencni cislo, tak uvidime, jestli ji ho daji :)
Letenky do Milána, levnější než zůstat doma.
Mutziputzi Milán
Ounz Taky miluju, tam bych mohla žít nastálo![]()
Mutziputzi to já mám tenhle vztah k Berlinu, ale Milán je taky úžasnej..
Mutziputzi já kupovala letenky na březen, pěkně z Brna, za pětikilo.![]()
A nově teď lítaj z Brna i do Berlína.![]()
Potřebuju nový teplý kabát, takže jsem si koupila
![]()
No ty jsou ovšem jsou pěkný
. Odkud jsou? Zelenou normálně nemusím, ale tyhle bych mohla.
wendulka jsou modrý, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025