whiskas tak jako dobře ty
já vyměkla a zítra jdu do Zootu vyzkoušet Vagabond Aminy...já se ňáko na šněrovací křusky necítím...ale taaaaak se mi líbí
jsem konzerva,stará rezavá konzerva...
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas hadr
whiskas používám takovou tu černou leštící houbičku a při důkladnější očistě klasiku černý krém a hadřík a rozleštit kartáčem...
Tak kdo z vás mi vyfoukl můj vysněný COS svetr?
Jedinou zbylou XS asi nebudu pokoušet....
Garfie ehm..
Garfie hele on se tam zas objevi:) spousta veci uz takhle zmizla a zase pak byla zpet.
tina
Ale kdyby ses ho chtěla zbavit, beru S nebo M ![]()
Garfie Když to nebude ono, máš ho u mě![]()
Garfie Je i muj vysneny. Xs by mi bylo, ale bohuzel...Zasada je zasada. Do leta chci polovicni mnozstvi hader ve skrini.![]()
Luna zas jestli je vysněný.....vyhodit můžeš nějakej jinej
tina Děkuju! ![]()
Garfie Vsechno COS mam xs nebo 34, cocony 36, ale jsou mi vetsi pres "prsa"
a jednu sukni mam 36 a vypadam v ni jak meduza.
Ve zkratce tam tedy kupuju kvuli hornimu rozmeru to nejmensi a temer vzdy se trefim.
Maureen Aminy chelsea?
Potrefenáhusa Takto jednoduché to je
, žádná impregnace, spešl krém?
Luna Já mám i některá trička raději S, respektive, nevadí mi, že jsou volnější. A jak máme ty stejné šaty (meruňka (losos)/čerň), věřím, že jsme mohly klidně vzít také 34.
Tak Betty a jak bylo v Kolobrehu? Bylo to moc lidi?
Byli jsme tam v lednu, počasí -15 st. Bydleli jsme daleko od centra. Já jsem se zaměřila na luxusní apartmány s kuchyňkou a nějak jsem přehlídla, že je to daleko od centra.
Ne že bych měla v plánu vařit, ale aby si mohli udělat snídani sami a svačinu ssebou. Vstávali brzo ráno.
Lidi žádný, hospůdky převážně zavřený, Je to přímořské, lázeňské letovisko, jsou tam památky, ale žije to tam v létě.
whiskas Tak zrovna tam bych do mensiho cisla asi uz nenarvala zadek. Ale jinak vrsek vetsi, souhlas. A jak jsem je vyprala, jsou teda mimochodem dost jety.![]()
Luna Tak to by mi asi byl v tom xs těsný, mám široký záda :-( Ale to je fuk, už nemají ani ten...![]()
Luna Ano, vršek by snesl více než vel.A ... S tím praním jsi mě nepotěšila, já je moc nenosila a zatím jsem je jednou odnesla do čistírny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025