Ja se nedivim, ze vam prijdou divny. Jediny martensky, co vypadaji dobre, jsou ty klasiky 1460 a 1461.
Co jste si dnes koupili/y?
moonlight ŠKoda, co? Tak co tam máme dál
?
lorien tak jak na kom, ze jo. Me treba uzasne slusi oboje. ![]()
whiskas Jsou super! ![]()
whiskas Martens ma mnohem hezci kuzi :)
barbucha To není buď a nebo, ty LS mám už druhou sezónu a plní účel - bahno, zimní les, staveniště atp.
, jen do města se tak úplně nehodí.
a proc se LS do mesta nehodi a marteny ano?
omlouvam se, ale uz jak jsi z nich byla na zacatku nadsena, tak mi to prislo trochu divne a ono to prislo.
Edge Prosím, ty pruhované šaty jsou odkud?
Sakra, tak ten můj zelený COS rolák dnes ráno měli! Hodím ho do košíku, volá dítě, za dvě minuty jsem zpátky-a svetr zase fuč
do háje!!
Garfie Byl jednou, bude zase
.
0zero7 Ale Emmeline jsou z profilu jistě stejné na každém, je to o střihu ... Z předního pohledu se mi též líbí.
razorblade Ano, to nerozporuju. ![]()
whiskas hele, proč sis je teda kupovala, když se ti nelíběj? Vždyť těch obrázků jsou všude miliardy a že jsou ortopedický se tady melduje dobrýho půl roku? ![]()
Candance Do města se samozřejmě hodí i LS, ale jsou to taková bagančata no. A z Emmeline jsem byla nadšená, neb se mi velmi líbily na produktovkách, kůže ze které jsou vyrobeny, na místních postech. Spousta věcí vypadá na fotce jinak než v reálu. Navíc je rovněž podstané, že někdo je umí kombinovat, nosit.
Potrefenáhusa Neuměla jsem si je představit na sobě. Já jsem nepsala, že se mi vyloženě nelíbí. Mně se svým způsobem líbí, jsou prostě zvláštní, ale na mně trochu méně. Vyhovuje mi, že jsou nižší, mají pěknou špičku, jsou mi pohodlné, jsou z fajn kůže ... to není chyba boty, ale toho, že se ke mně asi nehodí. Stejně tak mohu být unešena z jiného typu boty/kusu oblečení, ale nemusí mi slušet.
whiskas Dost se prý osvědčila kombinace boty+kalhoty, zvlášt takhle v lednu.![]()
whiskas že za to můžu já?
![]()
whiskas no černý hladký kotníkový kožený boty, co bys na nich chtěla kombinovat?
Garfie Představila jsem si, jak se svetr svižně plazí pryč z košíku, Garfie po něm hrábne, ale rukáv o centimetr unikne z dosahu... a je fuč ![]()
prďola Ne
, mně se velice líbí od chvíle, co jsem je tady zahlédla a svým způsobem se mi líbí pořád, jen si v nich připadám divně. Takže vada není na straně boty, ale u mě. Ještě jednou si jed dnes zkusím a pak se rozhodu. Přijdou mi tak specifické, jako např. některé šaty z COS. Také se tady občas líbí, následně je dotyčná zklamaná z toho, jak vypadají na ní. Myslím, že na tom není nic nenormálního.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025