Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa Třeba délku kalhot, "správné" ohrnutí džín
(nedaří se, nedaří), záměr byl, že možná půjdou i k určitým sukním ...
whiskas jo, kvuli tem suknim jsem nakonec zustala u planu koupit si radsi ty snerovaci Aminy:-)
whiskas viktorka_od splavu ste měkký! :-))

Potrefenáhusa
krása!
Potrefenáhusa ja bych tak chtela, abys sem davala outfity, protoze si myslim, ze by me hrozne bavily :)
viktorka_od splavu Šněrovací Aminy mám, ale Emmeline jsou nižší. Ještě jednou je zkouším, v klidu ... Mají něco do sebe, třeba ještě změním názor
.
whiskas Koukám, že to mám jednoduché, jsem si jistá, že bych v podobných botách vypadala jak důchodkyně, která jde sbírat na haldy zbytky uhlí. Takže ani nemám cukání to kupovat.
Včera jsem koupila další kašmírák, díky slevám v obchodě a pokazu na další 20% slevu za cca 1800.
Potrefenáhusa No a zrovna tahle kombinace se mi líbí
. Zkusím je ještě se sukní ... Tak dlouho jsem čekala, až je budou mít, tak to nemůžu jen tak vzdát
.
whiskas Emmeline a Aminy maj mezi sebou galaxii co se týká šmrncu, Aminy jsou obyčejný řadovky...důchodcovskej ani diabetickej efekt fakt nedělaj, to si nenech namluvit, tres chic prostě![]()
Tyjo to by mě ani nenapadlo, že zrovna ty Emeliny v někom budou vyvolávat všelijaký ortopedický a důchodcovský asociace, mně naopak říkají děcka v práci, že si připadají jak na fesťáku, když přijdu v emelinách a šatech, takže musí být jednoznačně mladistvý!
Mutziputzi
jestli ty s tou svojí novou známostí nechytáš taky nějaký ty prchalojc skills...?! ![]()
Problém taky občas tkví v tom, že si člověk představuje, že bude v dotyčným oděvu vypadat úplně stejně jako modelka na produktovce. No, nebude. ![]()
prďola kvalitní marketérka viď!
Karoleena toť!
Potrefenáhusa k tomuhle by šel i ten leopard ne?![]()
nellielovett no....asi jo ![]()
barbucha
je to tak. A nemusí to hned být modelka jako modelka, stačí místní prezentace, velmi zdařilé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025