moudjahidine dekuji, je nadherny!
Co jste si dnes koupili/y?
Ten je![]()
Při rekonstrukci bytu před 2 lety jsem musela dát pryč mahagonový rozkládací stůl a vzdávala jsem se ho s hodně těžkým srdcem. Ale nebylo zbytí (naštěstí šel do dobrých rukou).
Clarins ma nove vegan radu co se ani v Cine netestuje na zviratech (protoze se tam neprodava) tak jsou zakoupila masku nocni a krem na leto. Novy serum a ocni krem, bazi na pory - nikdy jsem nezkousela, tak uvidime, mam jedno pidi misto, kde by se hodila, uz se vidim, jak to nikdy nepouziju.
Plus zinovovanou Wonder mascara comi vyhovovala.

moudjahidine
je báječný.
Kalhoty a lodičky. .

Z lyžiarok som presedlala na tenisky-jar sa blíži ![]()

Catherinne nohavice vyzerajú skvele
moudjahidine krásny stôl
pecka taky pěkný. Já bych moc chtěla tyhle, ale do Čech neposílají 
0zero7 dobrý kup ![]()
pecka Ty jsou skvělé! Tuhle barvu jsem nikde nezahlédla.
Včera o pauze mezi přednáškama jsem zaběhla do COS a ty slevy jsou fajn, ulovila jsem modrej a hořčicovej žinylkovej svetr se zipem a šaty. A zkoušela kabát, co má whiskas a na ty mý předimenzovaný přesýpací hodiny fakt nešel. 
whiskas no vidíš,ja som ju zbadala a neodolala
a to som pôvodne zháňala zimnú verziu legin na behanie.
pecka ty jsou super
pecka Mám je bílé a musím říct, že i mezi teniskami jsou daleko nejpohodlnější. Jsou super
.
Elektricku trojkolku pre otca. Mám dojem, že využitá bude ![]()

pecka to jsou ovšem suprový tenisky
moc hezky umíš nakupovat!!!
Catherinne hezky optimistický nákup-venku to na lodičky asi chvilku ještě nebude,ale až se jaro zeptá : Catherinne,copak jsi dělala v zimě??![]()
pecka Fakt bačkůrky
. Já je měla včera na nohou, mráz, nemráz... Byli jsme se známýma v hospodě a ona nadávala na patnáctiletého syna, že chodí v tomhle počasí v teniskách. Tak jsem jenom zvedla nohu...
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025