Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 09:33

Friga tak ked mala zaplateny dokonca balik do ruky,  tak to fakt nie je o com. Vidim,  ze ceska posta je rovnaka ako slovenska   U nas je tiez nedostatok dorucovatelov a za tie peniaze sa im ani necudujem. 

Offline andulka01
12774 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 09:39

Jiná Realita Lama_z_Lana  ZDE včera jsem pro uklidnění profrčela skoro celý eshop, mám v oblíbených 30 věcí za asi třicet tisíc. A taky tam je deštník pro Paktofoniku, ale ten tu už zcela určitě proběhnul, tak nebudu plevelit.

Offline Potrefenáhusa
38563 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 09:44

Friga já jsem si pro balik do ruky teď musela dojít na postu, a to máme v práci recepci 24/7. Prej je to normalni. Jinak běžne se vsechno doručuje za 1.uzamykatelny dvere.

Offline Sweet Potato
39988 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 09:51
Reakce na Karja:

Friga To je desny. Zrovna u me vcera byl tak sypmatickej dorucovatel. Musim rict, ze vsichni za posledni dobu byli hrozne mili, jen se to docela rychle meni, co dva mesice nekdo jinej, nevim, jestli meni lokalitu nebo uplne praci...

​Obojí. Někteří to vzdají záhy. A ty schopné přesouvají na větší a náročnější rajóny, padá na ně práce za ty neschopné, až to nakonec taky vzdají.

Offline Sofi
příspěvků moje polička 25. ledna 2019 09:52

Mrakoplas Balík do ruky podle mě znamená doručení na adresu, pak je balík na poštu, kde si ho dotyčný vyzvedne přímo na poště. Jsou pak u nich garantované nějaké časy doručení, ale ne odnos do bytu, v tomto bych na poštu nenadávala...

Offline Friga
2060 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 10:00

Sofi ja fakt nevim, mozna jsem svagrovou blbe pochopila, mozna ze postacku o doneseni az nahoru poprosila, ze ma malicky dite, a ta na ni zacala rvat. Uz je to taky skoro rok, tak si detaily uplne nepamatuju. Muj prvni prispevek byl reakci na stiznost na hrube se chovajiciho postaka, spis jsem chtela rict, ze ta hrubost u nich neni bohuzel ojedinela. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 10:14

andulka01 ach jo, škoda, že všechny tyhle věci jsou na baterie, to se snažím z principu nekupovat, jinak to beru hned. díky.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 11:01

Friga balík do ruky znamená doručení na adresu. Do domu. Fakt to není až do třetího patra bez výtahu.. název je trochu matoucí,, ale čekat,  ze pošťačka v každém domě tahá balíky do pater je dost mimo. Ale bylo by to příjemné., o to žádná 

Offline moudjahidine
328 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 11:12

Suede do zásoby (ještě pořád s Andry nadáváme, že nám neudělali parfém, Mojave tam skoro je, ale jenom skoro)

Oblíbenej deodorant opět do zásoby, protože mi ho někdo furt krade, i když má vlastní, žejo

Asi dosud nejlepší krém pro tu mojí sušinu (po delší době zrazuju Korres a Aésop)

A konečně taky žrádlo pro mozek, Panter ve sklepě je ovšem tak trochu na zalepení křivdy, že Jidáše mi do japonštiny ještě nepřeložili (Murato, vyzývam tě!)

Offline 999
19634 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 11:39

Koupila jsem si lístky na Slashe do O2 Arény. Tedy spíš na Mylese Kennedyho .

Offline Friga
2060 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 11:46

Dadoo jasne, ja psala, ze nevim, jak presne to je, je to historka od svagrove a slo tam predevsim o to, ze postacka svagrove zacala sproste nadavat, coz by si nemela dovolit a pote, co svagrova dala stiznost na hrube chovani, prestala ona postacka dorucovat aviza o balicich. Mam dojem, ze ta postacka ten balik nechtela ani odnyst zpet na postu, ze by to tam bracha pak vyzvednul pozdeji, ale to si nejsem jista, jestli nepletu vic historek dohromady. 

Offline mitford sister
1691 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 11:57

šatičky...s kapsami :)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 12:00

moudjahidine hezky nakup :) jen teda ta kniha by pro me byla spis zradlo pro oci nez mozek :D

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 12:01

mitford sister hezký! Odkud? Líbí se mi ty boty.

Offline 999
19634 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 12:03

mitford sister Ty se mi líbí:-).

Offline mitford sister
1691 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 12:07

999 no mně právě taky! :) ale budu si pod ně muset z mravnostních důvodů brát tílko asi

nellielovett zara, nová kolekce

a děkuji!

Offline 999
19634 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 12:09

mitford sister To mě vůbec nedošlo, že je ten výstřih velkej:-).

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 12:15

Friga jj. Však taky je vidět úroveň lidí,  jaké pište nabírá. Berou každého.

Na druhou stranu se tě postacce moc nedivím.  Madam je lina sebehnout tri patra pro balik, a ona by se s nim mela vlacet zpatky na postu, kdyz adresat je doma?  To mi prijde od svagrove dost bezohledne. Se nedivim, ze to tu prostou dusi kapánek znervoznilo  sprostě urážky to,  samozřejmě,  neomlouvá. Saoucasne nechápu proč by od minima nešlo sebehnou pár pater pro balik. To je otázka pár minut, ne půl hodiny. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 12:20

mitford sister děkuji.

Ten výstřih se mi právě líbí. 

Offline mitford sister
1691 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 12:27

999 :) nedošlo, protože ona tam nic nemá. kdybych je měla na sobě já, tak dojde hned všem :)))