Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Catherinne
10758 příspěvků moje polička 23. ledna 2019 14:15

Maureen díky,  hlavně velký holky už ví, že se nakupuje když je a ne až když se potřebuje. Protože to potom není, že jo. 

Offline 999
19634 příspěvků moje polička 23. ledna 2019 17:01

Cos přidal na zlevněné věci dalších 20%, takže už je to za hubičku :-). Malých věci už mají málo, ale ve velkých velikostech se vybrat dá...

Offline Maureen
příspěvků moje polička 23. ledna 2019 17:34

Catherinne no ty jsi moje holka

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 23. ledna 2019 19:50

První nákup z Aboutyou proběhl v pořádku, necelý týden a měla jsem boty doma. Vzápětí druhý nákup - 7.1. Prý nejpozději 14.1. doručení. Nemám dodnes.. Ticho po pěšině. Naštěstí to bylo na dobírku, takže mě to nedrásá. Už je ani nechci, pokud tedy ještě někdy přijdou..

Offline whiskas
20877 příspěvků moje polička 23. ledna 2019 23:30

Dadoo Tak to jsme měly minule dost štěstí, co? Neposlali ti ani zprávu o odeslání, nic? 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 00:12

whiskas Ne, jenom potvrdili objednávku s tím, že doručení bude 12., 13., nebo 14. 1.  Protože první dva dny byl víkend a já měla dodání do Parcelshopu, počítala jsem s pondělím. Nic, ticho po pěšině, zpráva  ani sms žádná. Zatím jen 10 dnů zpoždění, no  Klika, že jsem to nemohla zaplatit kartou a musela vzít dobírku.  (a pak jsem si hned zvýšila týdenní limit na placení kartou)

Myslím, že tam už objednávat nebudu.

Offline whiskas
20877 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 08:44

Dadoo  a zkoušela jsi volat na jejich info linku? 

Offline whiskas
20877 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 08:47

Help, kdosi zde kupoval boty Royal Republiq, jaké mají prosím číslování? Podle tabulky velikostí mi vychází, že by měly být větší než obvykle (cca o půl čísla )? Díky. 

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 08:50

Dadoo a neni v tom.parcelshopu?

Offline Tak Betty
6046 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 10:51

Candance Já jsem taky měla zásilku v parceshopu a nedostala jsem žádnou sms. Prý se jim to nepodařilo zadat do systému. Šla jsem se tam zeptat na blind.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 11:53

Candance to netuším, ale minule mi normálně zpráva o dodání do psh přišla. Ted vubec nic. Já už je hlavně ani nechci, tak to ani nereším. Kdybych na ně čekala, starala bych se jinak. Ale je divne, zejadna zasilka normalne oznamena a druha, o pak dní později, vůbec nic. 

Offline Potrefenáhusa
38563 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 11:58

Dadoo jako já bych se stran doručování nedivila ničemu, já mám konstatní problém s naší poštou u práce, jakmile je zásilka jen mírně komplikovaná, už visí bez aviza na poště - například nejsou schopni spárovat název naší organizace v češtině a angličtině, takže to tam nějakou dobu leží bez aviza a pak to jde zpět (stalo se v létě, kdy se nám to vrátilo na celní poštu), dneska jsem tam zase pro takovou zásilku byla, díky vybavování s celní poštou a jejich avizem, že to odešlo od nich, aspoň vím, kdy zhruba to mám čekat a že to bude někde zašprajclý, jinak nic, oznámení nula

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 14:09

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 15:31

Candance priprava na jaro? :) taky bych potrebovala novy, ty stary tyrkysovy uz mam silene odrbany, ze je budu nosit uz asi jen do auta. 

Online Kokoska
34448 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 16:14

Potrefenáhusa pche, pošta! Zažila jste MediaPost? Dopisy nám občas věší v igeliťáku na kliku od domu, kde je kancelář. Často ještě ve vedlejším vchodě. Občas do toho igeliťáku nacpou dopisy pro víc lidí, takže když první, kdo to najde, vezme ten pytlík do domu a vystaví ho na schránky, sebere to první adresát a může si pak za odměnu zahrát na doručovatele.

Dneska jsem tam volala a dost lituju slečnu na klientské lince, která ten telefon vzala. Ale nakonec jsem se jí skoro omluvila, že vím, že ona osobně za to nemůže. Prý stížnost předá, to jsem zvědavá, jestli příště pošlou někoho, kdo si aspoň neplete čísla.

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 16:25

razorblade jj, ja bych chtela cervene jeste

Offline prďola
4452 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 19:40
Reakce na whiskas:

Help, kdosi zde kupoval boty Royal Republiq, jaké mají prosím číslování? Podle tabulky velikostí mi vychází, že by měly být větší než obvykle (cca o půl čísla )? Díky. 

já kupovala ty kotníkoé šněrovací a mám RR i jedny kecky. a potvrzuju, že obojí je cca o půl čísla větší než obvykle 

Online stes
9056 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 20:49

K te poste.. Dnes mi volal pan, ze privezl balik. V poledne. Slusne jsem mu oznámila ze nikdo neni doma. Nasledoval doslova vybuch jak je to mozny, že nejsme doma, jak se na ty poště ty baliky hromadi a neni to tam kam davat... A prask s telefonem. Takže az se vratim z dovo budu žhavit dráty. 

Offline whiskas
20877 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 21:04

prďola Děkuji. Tak nevím, aby o číslo menší zase netlačily, půlky jsem neviděla. Asi je lepší to vyřešit vložkou do bot.

Offline prďola
4452 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 21:07

whiskas pokud jde o zimní boty, tak u těch bych toho půlčísla navíc vůbec neřešila. do menších bych nešla, vždy se mi to nevyplatilo.