Zarinya nooo skusim pozriet nejake referencie
Co jste si dnes koupili/y?
Janulik03 ja prave taky,nechci se ukvapit a tento nepatri k nejlevnejsim.Ale chci dobry vykon.:-)
Janulik03 tak to ma i solidni recenze.
https://www.philips.cz/c-p/GC362_80/steam-go-rucni-naparovac/reviewandawards
Zarinya nooo som celkom nalomena. Skusim buduci tyzden niekam zajst a obzriem osobne. Diiik
Permanentku na pilates a cestou z neho príprava na leto

Nekoupila jsem, ale přemýšlím o nich. Šaty na svatbu ve scandinávským stylu. Casual, příroda... V dubnu. Šlo by to? Líbí se mi, že jsou vlněný, jsou pevný. Nohy si odmyslete prosím.

ice za mě ano ![]()
ice jsou krásný!
ice rozhodne, ja po nich taky koukam
slusi ti!
ice ty jsou super
pecka dobrej nákup
Zarinya zrovnu na tu philipsku jsem taky koukala, ale jak píšeš, nechci se taky ukvapit... možná nakonec koupím fakt tu běžnou žehličku (jak postovala baltik)
Tak bezva, děkuju za poradní hlasy! Vezmu je.
ice mne sa páčia
ice Dobrý i s nohama.
Magráta ja si ji jdu v sobotu koupit.
ja to potrebuju nutne na dovolenou,tam neni zehlici prkno a saty nebo kosili nevyzehlim na posteli.Recenze me presvedcili a jedno elektro ji ma o 16eur levnejsi.
ice jsou krásné a sluší ti. Jenom nechápu, jak to ten COS dělá, že na fotkách normálních smrtelnic i přes blbé světelné podmínky a samofocení (aspoň tady) ty jejich šaty vypadají líp než na modelce na produktové fotce.
Zarinya poreferuj teda pls ![]()
Janulik03 jasne.![]()
pokud tedy budou mit za tech 56eur,72eur za ni ted nedam,mam jeste 4mesice cas.
Zarinya Vypadá dobře, pak napiš (pokud ji teda koupíš). Jinak o tom velkém generátoru mluvil někdo ještě na MP (tuším Giulietta?), že sice žehlí perfektně, ale té páry je na normální žehlení tak moc, že ty věci musíš nechat ještě chvilku pověšené, aby doschly, což je-když žehlíš normálně koš prádla-prakticky neproveditelné...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025