MP Marge Ty si aká kočka
, predstavovala som si ťa inak, okuliare veľmi pekné.
Co jste si dnes koupili/y?
milacka Jezis, dekuju, ja ted prozivam takove zamindrakovane obdobi, tak zadne komplimenty necekam - ale potesi ❤
Dneska jsem si koupila 3 měsíční pernamentku do fitka. Doma jsou nadšení, že přestanu probíhat po nebezpečných
ulicích.
Koupila jsem Nuxe Aquabella čistící gel ("mikroexfoliační"... za chvíli než se přelouská název, bude výrobek prošlej
) a je dost dobrej. Asi jsem ho nepořídila naposled, a porozhlídnu se po jejich dalších věcech...
Je to dobrý, žejo? Dneska ji začnu a jak se znám, nejpozději v pátek mám hotovo.
andulka01 nic moc hele
andulka01neni to dobry
andulka01 ano...nic moc...a ze mám toho s touto tématikou načteno hodně...ale ozvi se,co ty????
Mutziputzi Maureen ice Hm... díky za reakce. No nic, stejně to přečtu. A pak ji pošlu dál.
Asi jsem se zblaznila, ale koupila jsem si rustikalni saty. Vubec nejsou muj styl
Ale nejak mam pocit, ze v nich nevypadam uplne blbe. Narozdil od modelky je mam jako oversized - delsi a v pase volnejsi a splyvavejsi.

razorblade to se tak prostě někdy stane,ze člověk potřebuje něco,nad čím se mu vlastní rozum zastaví...mám to stejně
...ale jako šaty dobrý,ne že ne...
razorblade já si koupila vzorovanou sukni, asi léto ![]()

razorblade ty se mi libej, odkud jsou?
Ja jsem si koupila tuhle bundu. Vcera dosla a dnes pojede zpatky. Uz dlouho jsem v nicem nevypadala TAK desne.![]()

nellielovett ta vypada skvele! nedas pak foto na sobe prosim? I kdyz ja mam letos smulu no:D
vim hned že v tom budu vypadat jako kráva, ale zvráceně mě to láká!

Mutziputzi niečo podobné mám, tiež ma to pri skúšaní zvrácene lákalo až tak, že som si blúzu aj kúpila, ešte som ju na sebe nemala, zatiaľ visí v skrini![]()
Potrefenáhusa z CA, u nas je maji ve slevovym stendru :)
Mutziputzi no, uplne tvuj styl to neni. a navic je skoda zakryvat tve krasne paze :D
A nakonec slunecni bryle. Nevim, jak tady obstoji, ale ja mam uz od mladi obsesi se slunecnimi brylemi - musi byt velke a zakryvat mi pulku obliceje
Nevim proc, u bryli na cteni to (nastesti) neplati. Nemohla jsem najit patricnou fotku na webu, takze momentka z dnesni prochazky:
Ráda Tě poznávám. Moc Ti to sluší!
Mutziputzi Ále, tak nebude to první kousek, co ti zůstane přehozenej přes židli
Ale jako ruce nemáš tak hrozný....
razorblade Já si ty šaty na tobě ale dovedu představit! Přijde mi, že ty právě tu rustikálnost tak příjemně shodíš....dobrý to bude!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025