Mrkla jsem kde bydlime, dum vlevo se zelenymi dvermi. Tesim se.
POtkam se tam i s maminkou. Dum mame celej pro sebe a budeme mit auto, takze vylety to jisti.

Mrkla jsem kde bydlime, dum vlevo se zelenymi dvermi. Tesim se.
POtkam se tam i s maminkou. Dum mame celej pro sebe a budeme mit auto, takze vylety to jisti.

0zero7 pěknej nákup, užij si to. Ty trička z hm sou hodně tenký, ale nepřijdou mi průsvitný. Spíš kratší. Je vidět, že každá barva je ušitá v jiný továrně a ten materiál se mírně liší pevností. Třeba to šedý je spíš tahavý, pruhovaný pevnější. Nosila sem je teď docela dost a zatim se mi ani nijak nepřetáčí švy. Střih je ale fajn, to jo
Ounz Super dik, a bily mas?
0zero7 jj o tom. Bílý zrovna nemam, bílý já radši, když už, tak spíš ze silnější látky. Tohle mi přišlo na mě moc tenký. Levný je, taky si nemyslim, že by mi vydrželo roky, sezonu dvě ale daj imho. Určitě je ale lepší je vidět a vyzkoušet.
0zero7 ja ho mam v bily barve a na leto je dobry. neni silny, ale taky pod nim nic neprosvita. jen teda kup minimalne o jednu velikost mensi. ja ho nosim v Lku, XL je uz moc velky
nolita děkuju :)
DIkes, mam v kosiku M, chci to spis volnejsi, tak myslim, ze ok?
0zero7 já bych řekla, že ok, pokud normálně nosíš m a ne s. Větší bych nebrala. Já mám obvyklou velikost a dobrý
Ounz Super dik, jeste mam tohle v kosiku, se mi libi.

0zero7 ti asi nepomůžu, protože obyč trika kupuju v Cos.
0zero7 krásný nákup.
Já si taky koupila letenku do Itálie na příští měsíc, tak už se těším.
nellielovett kam jedes? zavidim uz ted :)
jinx přímá linka Brno Bergamo je
Takže Miláno na drink a nákupy a pak Lago di Como.-)
nellielovett tak to muzu jedine doporucit, Como je nadherne, Bergamo taky a Milano je mesto mody, takze... a maji tam stylove odpadkove kose ![]()
nellielovett taky super nákup :)
jinx
A já přemýšlela, jaký maj v Milánu koše.
Na Comu jsem ještě nebyla, Miláno i Bergamo jsou ![]()
nellielovett Jinx se stihla zeptat driv, super! Jsem ted prisla od Osteopata, kterej je ital a prej mamma mia mi zavidi a hned mi doporucil dva vylety!
Jo a nakupy teda, at je to relevantni, sla jsem si pro Vitalumiere, protoze mi dosel a odesla s nim a s timhle novym, ten je fantastickej, neni videt ani citit, jen krasna plet a jako bonuj bajecne hydratuje.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.