Takze vidim, ze budu muset zjistit, KDE je v ctecce ta emailova schranka!!!
Co jste si dnes koupili/y?
MP Marge a jak ji budeš nabíjet? ![]()
MP Marge K mému Kindle byl káblík součástí balení. Jak ho nabíjíš? U mého právě nebyla nabíječka do zásuvky, ale právě jen s USB koncovkou.
MP Marge Ten kabel by mi přišel jako rozumný řešení. Ten u čtečky nebyl?
Tss, tss, co to v tý Americe máte, takový věc dorazila i k nám ![]()
Potrefenáhusa viktorka_od splavu slniecko Pinot Noir Gatita
Damy, moc dekuju (i kdyz si momentalne pripadam jako kralovna vsech blbu) ![]()
Takhle to vsechno zni relativne jednoduse, ale vidim, ze budu muset se cteckou stravit nejaky cas a prijit na to, co vsechno "umi", pac treba ten email jsem tam nikde nevidela...
MP Marge K mému Kindle byl káblík součástí balení. Jak ho nabíjíš?
Ja nevim ![]()
Jeste jsem nemela potrebu nabijet! Jdu prohlednout krabici...
MP Marge Ten kabel by mi přišel jako rozumný řešení. Ten u čtečky nebyl?
Tss, tss, co to v tý Americe máte, takový věc dorazila i k nám
Ja se obavam, ze problem nebude v Americe ![]()
MP Marge ten email je jen prostredek, jak to tam nahrat, neni to tak, ze by sis to otevirala v kindle v nejake schrance. Kdyz si kindle zaregistrujes, rovnou ti to prideli tu emailovou adresu a muzes si tam nastavit povolene prijemce. To muze byt treba nejaky tvuj email, jakykoliv email nebo prave ty obchody, ktere ti knihu poslou na ten kindle ucet(email) a Kindle uz to sam zpracuje. jen ho musis pripojit na internet/wifi.
MP Marge funguje k tomu cokoliv s tim mini usb konektorem, stejnej drát jsem měla myslim i k samsungu telefonu. Z druhýho konce je normální usb, který strčíš buď do počítače nebo na to narveš koncovku a dáš do zásuvky
Hele, kabel!!!
Tak ten mam ![]()
MP Marge a kdyz knizku posles na tu mailvou adresu, tak uz nemusis nic se cteckou delat-kniha se v ni objevi jak se napoji na wifi:-)
Chtěla jsem šaty a sandály, nemám ... Tak alespoň v H/M lněné tričko :-).

MP Marge a kdyz knizku posles na tu mailvou adresu, tak uz nemusis nic se cteckou delat-kniha se v ni objevi jak se napoji na wifi:-)
Jeste teda ultra-blbej dotaz - jak zjistim, jakou mam tu adresu?
Kdyz jsem ctecku poprve zapla a prosla temi zakladnimi kroky, tak to nic nereklo!?
viktorka_od splavu Never mind! Uz jsem to nasla ![]()
Na devatou mi odrekla klientka, tak tady sedim, piju kafe, a hraju si se cteckou...
MP Marge hele, nedávaj vám k tomu návod? U nás je to povinný
Hm, tak jsem si cvicne na Alze koupila knizku - a nic!!! ![]()
Ve ctecce se nic neobjevilo...
Jezis, my jsme v nakupnim vlakne!!! Omlouvam se za OT, a presouvam se kam patrim - do Blbych dotazu ![]()
MP Marge prosimtě v tom účtu na amazonu v nastavení si musíš povolit zasílání obsahu z tý daný adresy např (plácnu) @ebux.cz Jakmile to povolíš, kniha se stáhne. Jestli uź ti to tu někdo radil, tak se omlouvam, jen sem to prolítla
Ounz Neradil, dekuju ![]()
Ounz Ze ja blbec jsem si to nenechala poslat na SVOJI adresu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025