whiskas Proste do copu pod satek a byl by klid! Ale naposledy co jsem byla jsem zadala zkratit tak, aby nebylo videt, ze jsem byla u kadernice a vyborny,a fakt mi jen ozivila konce, ze to vypadalo cerstve strihly ale nemam to tak kratky;-). Takze parada!
Co jste si dnes koupili/y?
Karja ty se drz, ja tam byla pred 6 tydny a ted posledni dva se ten uces konecne chova tak, jak jsem to chtela od zacatku. Vubec nejde o delku, chtela bych to rozhodne kratsi - nam ted long bob.
continuity Jo,priste vystrihame vic vzadu a bude to po trech navstevach konecne ono;-)
razorblade hlasim,ze ty saty jsou naprosto bozi,to bude oblibeny kousek![]()
ted sem je vytahla z pracky prezehlit chtit budou,ale nijak dramaticky.....taky mi na dovoleny bude muset postacit jen parni naparovac.![]()
tak do nich jdi...obvzlast za tu cenu.![]()
zlatahouba Obavam se, ze do vedra nebudou. Ale tesim se na ne.
Zarinya tak snad na me 44 do stredy pockaji :D
Prenosnu klimu ![]()
zlatahouba ja je ve vedru nosím - černé, ale mám je víc na tělo než modelka a zrovna na těch mocha by asi byl vidět pot v podpaží... Já se ve vedru oblékám s ohledem na toto :) někdo možná řešit nemusí.. ![]()
Zkoušela jsem si tyhle šaty, jsou moc příjemné, ale vůbec mi nesedí ta barva. Jsou ve skutečnosti takové korálovocihlové, a v jiné barvě nejsou :(

Kokoska Škoda, jsou moc pěkné
.
Novy saty ![]()
Ale byl to moc milej nakup.
sem si nebyla jista tak vylezu z kabinky...jakoze zhodnotim z vice stran a pani co si je momentalne zkousela bavic se s prodavackou...wau takhle to ma vypadat...na ni jsou cool....ne jak na me. V tom jina pani...jo to jsou saty a jak mi slusi.....tak povidam-Dekuji Damy, ted si je musim koupit ![]()

Zarinya Ty jsou parádní. ![]()
A když už jsem dnes jela v té khaki, tak ještě volnočasové kalhoty.

whiskas hlavne jsou jak stan , tak nevim proc hubnu ![]()
Diky:-)Mela sem stesti ze i ve slevach doplnuji v utery xs nebylo.
Kalhoty super. :-)
Miru Mně jsou samozřejmě mnohem delší, ohrnuju ...
.
Zarinya šaty jsou krásné, nechce se ti je vyfotím na sobě?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025