Tak makeup zatim obstava na vybornou - ac jsem se pres nej zpotila, tak vydrzel na miste. Z ceho jsem ale dost nadsena je podkladova baze pod stiny od Rimmelu - ja mam fakt hodne mastny vicka a i sebelepsi stiny se mi hnedka slezou. Ale tahle je skvela a za par korun
Uz chapu, ze je v dmku vecne vyprodana.
Co jste si dnes koupili/y?
Catherinneuvidim,momentalne nejsem ve fotorozpolozeni. ![]()
Ale mam v planu v nich zitra vyrazit.
Lama_z_Lana Ja misto stinu pouzivam stiny na oboci (bohuzel teda jenom hnedou no), ale drzi perfektne. Nedelam si teda plosne cele vicko, jen kousek a jsem spokojena. Fakt mi to slusi:-DJesteze se tu hejtovaly ty linky, ted vubec nenosim.
Janulik03 pěkný moc! už jsem si ho našla na webu a teď jen hledám, co přihodit do tisícovky... asi zahradní pilku ![]()
RoSa Sakra, je I na webu, to jsem nepotrebovala vedet!
RoSa zahradnych piliek nie je nikdy dost, ani akunoznice nie su marne ![]()
Karja co je na webe? Hodilo by sa mi? ![]()
Janulik03 No to povleceni myslim:-D. Ja mam ted z Lidlu div ne celou domacnost:-D
Karja
booze som blba. No aj ja mam odtial dost veci. U nas nefunguje eshop, tak tolko toho nie je, ale napriklad tu lampu na fotke mam odtial, dala som to poslat do ulozne na moravskej strane ![]()
RoSa Diky, ale asi do nej nejdu, mam ted hodne veci sedych doma, pockam na neco barevneho;-)
Karja To by mě asi nenapadlo, páč na obočí vůbec nic nepoužívám - někdy to jen projedu bezbarvým gelem, ale to musim joooo chtít.
Já jedu teda hlavně v hnědorůžovejch barvách. A teď mám strašlivý nutkání si na letní večírky pořídit třpytkatou oční linku, ale abych nevyapala jak blázen ![]()
Catherinne sem se vyfotila po prichodu pro muze tak ti to sem dam. ![]()

Zarinya Tak to je paráda ![]()
. Fakt ti moc sluší a máš nádherné sandály.
whiskas dekuju.
Zarinya Na produktovce (na ramínku) by mě nezaujaly, ale na tobě
.
whiskas dik jsi mila.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025