Allysa Tak to buď ráda, vypadají pěkně
. Asi mám divné nohy
.
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas Jestli to nebude občas spíš v hlavě než v nohách, já bych si koupila 99% toho, co sem naházíš do Poradny nebo Co jsem si dnes vrátila ![]()
Allysa Tak v tomto případě v nohách, byly mi extrémně nepohodlné, byť pohledově pěkné.
nellielovett dokonce dva kousky a zarucene XS:D Budes si totiz muset vzit cerny i cerveny:)))
Sweet Potato tie saty musia na tebe vyzerat super ![]()
nellielovett už nad nima taky mudruju
jestli bych je přecejen nemohla mít. Barva je to moc hezká, naživo se mi fakt líbily
šaty určitě vyzkoušejte a pokud se budou líbit a sedět berte je. Já je mám a spokojenost největší
Přišlo košilotriko z massimo dutti, strašně příjemnej měkoučkej len.

a konečně kaftan na pláž z příčetný bavlny a ne uměliny... jen nechápu proč se jmenuje Amnesia!
Šaškovský třapce asi urvu ![]()

Šaty a triko, objednáno a čekám na doručení, doufám, že mi ty šaty nebudou moc dlouhé.
Allysa co jsem si dnes vrátila ![]()
https://www.cosstores.com/en_eur/women/dresses/product.long-silk-dress-multicoloured.0781279001.html
Když musíš, tak musíš.
Ty jsem zkoušela a vypadala jsem v nich hrozně. Ten cíp jsem courala po zemi. ![]()
![]()
Sweet Potato Mne co nevidet ty mocca prijdou v XS, tak kdyzv tom budu vypadat jak komparz z Jesus Christ superstar, tak je mas u me.![]()
Luna Dík. Ale věřím, že nebudeš.
Sweet Potato Mne co nevidet ty mocca prijdou v XS, tak kdyzv tom budu vypadat jak komparz z Jesus Christ superstar, tak je mas u me.
neboj, ta barva je ve skutecnosti pekna, zadnej reznej pytel:D
Luna Sweet Potato Nevím, jak vaše XS, ale moje M velikost odpovídá skoro u všeho a po 2 hodinách, kdy jsem díky nedostatku kabin už neměla sílu stát frontu a potřetí zkoušet, jsem odešla”jen” se 3 věcmi. Klidně bych takových dalších 5 kousků nadšeně přivítala ve svém šatníku! Ale to bych musela pracovat a neválet si šunky v důchodu![]()
Ja si dneska nekoupila ty cerny kanyraty saty, co ma 999 , pac je meli jen byly, dal kalhotovou sukni, pro kterou se asi vratim, protoze dobrej ulet a rozhodne jsem si nekoupila ty bozi zavinovaci kimono saty, ty jsou fakt narocny. A to jsem se chtela odmenit, grr. ![]()
Lama_z_Lana Odměna je oprávněná,to bys měla![]()
Lama_z_Lana Pěknej (ne)nákup
.
neboj, ta barva je ve skutecnosti pekna, zadnej reznej pytel:D
Ano, ta barva je nádherná
.
Šaty a triko, objednáno a čekám na doručení, doufám, že mi ty šaty nebudou moc dlouhé.
tie šaty som si dnes kúpila v kamennom obchode...
mám len 165 a dĺžka v pohode
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025