sice jsem to nikdy nevidela, ale presne takhle si to predstavuju!
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska Však já myslím, že Lama je kupovat nechce :-) jen mi přišlo hezké jí sdělit, že tak děsivé to není... mimochodem, myslím, že by jí slušelo barevné kimono.
Lama_z_Lana Díky ![]()
No saty rozhodne ne necejtila jsem se.
Garfie no ja nejsem zrovna krehka etericka postava
ale ten k tomu ne, ten jsem vzala abych je nezkousela nahore bez ![]()
tak ono než se jim začalo říkat douchová to prostě bylo kimono, takže, když v nich člověk vypadá jako že jde do/ z onsenu, tak je to vlastně v pořádku :-)
jinak myslím, že u Lama_z_Lana ani 711990 to není úplně ono a určitě narazí na lepší...
Lama_z_Lana podobné kalhoty mám, taky z cos, jen světlé, a asi trochu jinak ušité v pase, nosím je ráda, jen to chce podle mě top dovnitř ...
nolita Přesně - dovnitř. Včera jsem zkoušela ve světlé barvě a s krvácejícím srdcem je tam nechala - třeba příště![]()
Lama_z_Lana Já myslela, že je to maxi sukně, až odkaz mi napověděl. Nejsou ti moc dlouhé?
Kokoska Však já myslím, že Lama je kupovat nechce :-) jen mi přišlo hezké jí sdělit, že tak děsivé to není... mimochodem, myslím, že by jí slušelo barevné kimono.
Ja bych strasne chtela "OBI" pres bilou kosili ![]()
Ale fakt to echtovni, ja mam tyhle vystrelky rada, klidne bych s tim tak chodila!

jako šaty se mi na vás nelíběj, ale chci vám říct, že jste obě strašně hezký na fotkách, fakt.
a zajímalo by mě, jak to má 711990 vzadu učesané :)
Jiná Realita se stydim uplne, ja jsem prave strasne nefotogenicka ![]()
Lama_z_Lana Ja si predstavuju, jak se v tom asi tak sedi v kanclu u PC, ale mozna je to naopak dobry, vypodlozi se zada;-)
Karja a jak by se mi k tomu hodila ochranna maska ![]()

Lama_z_Lana Jako musis se nejak odlisit:-D
Lama_z_Lana ty kalhoty jsou super
kalhoty jsou super, brala bych je a možná si je taky pořídím. ale právě mi přišla hakama, což je v podstatě podobný, hodlám nosit jako civil.
jinak já mám na kimona slabost, mám několik z japonska dlouhá i krátká, nosím je bez obi jen tak přes něco nebo jako šaty s koženým páskem a la obi. aby to nepůsobilo jako kostým. kratší celkem často, delší spíš na akce - ale jsou nositelná, když se člověk smíří s těmi pohledy
ISON ty cerny mam ve strakate verzi, mam 158, vzadu je mam hodne dlouhe, ale mne se to libi. Jsou hrozne prijemne a krasne vlajou.
já jsem si po několika měsících koupila dvoje šaty a chtěla jsem se jako pochválit, ale ani jedny už nejsou na webu, to byl teda fofr ![]()
tak ono než se jim začalo říkat douchová to prostě bylo kimono, takže, když v nich člověk vypadá jako že jde do/ z onsenu, tak je to vlastně v pořádku :-)
jinak myslím, že u Lama_z_Lana ani 711990 to není úplně ono a určitě narazí na lepší...
To rozhodne, jen nekdo pri tom vylezu z onsenu evidentne vypada lip (ty a jinx ) a nekdo hur....:D:D:D
Garfie po kimonu touzim uz dlouho, ale nevim vubec kde shanet:-/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025