Karja mne prijde, ze v HM posunuli cislovani, najednou mi u nich sedi veci o cislo mensi a rozhodne jsem nezhubla.
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska Nevím jak teď, ale dříve mi přišlo, že se velikosti liší kus od kusu ...
Karja Na děti jsem teda nikdy nic nevracela, ale já beru většinou trochu s rezervou, zato sobě jsem teď objednávala poprvé, dokonce i věci, jsem si už zkoušela v obchodě a vracela jsem všechno!!! Teda vyjma jedněch šatů ze slev, které si nechám jako noční košili ![]()
whiskas To souhlasím, jednou jsem na to i doplatila, zkoušela jsem si různé šaty a nakonec se pro jedny vrátila, už bez zkoušení si vzala správnou velikost, ovšem zjevně jiný kus a doma zjistila, že jsou mi malé!!
Garfie clovek by rekl, ze je to pasova vyroba a striha se to nejak strojove, a on nakonec co kus to original, rucni prace!![]()
Poté co jsem oblíkla zřítelnici, rozhodla jsem se nezanedbávat ani sebe, pročež mi (doufejme!) už jedou dvoje cosácký šaty, běda jak to nebude tip top!
Košilový jsem si už zkoušela - a rozmejšlela - tak snad vyjdou, a v nějakým náhlým záchvatu jsem přihodila ještě hedvábný (to kdyby udeřily znova nějaký strašlivý vedra
).
viktorka_od splavu voni to podle mě ale šijou v různých továrnách, klidně zelený v indii, černý ve vietnamu a kdo ví, jestli ne i jednu barvu rozstrkanou po půlce asie
a jinak teda háemko mělo ty velikosti o něco větší vždycky, jak čeho ale, spolíhat se na to nedá
barbucha ty kosilovy jsem si zkousela a bylo to hezky akorat ze predu....ze strany to byla katastrofa stanoidni, ale uz moc.
Byt ten pasek normalne tak super saty, protoze material je bezvadnej .
Potrefenáhusa jo i jednu barvu roztrkanou po cele Asii....![]()
Mam stejny cerny kalhoty trikrat a vsechny uplne jiny ac sem chtela stejny. ![]()
Potrefenáhusa vim![]()
Materiál mě právě nalákal nejvíc. Nakonec ani ta barva neni špatná, rozšíří mi to spektrum v šatníku aspoň ![]()
Střih se mi zdál zajímavej, a nakonec já už těžko můžu předstírat že jsem nějaká twiggy... ani ze strany to nebyla (na moje poměry) taková katastrofa. Myslim že je unosim ![]()
Horší budou ty druhý, jsou už moc dámský na můj vkus... ale tam mi šlo taky vo matroš především a navíc doufám, že na mně příliš elegantní nebudou ![]()
barbucha ale jo,treba ti sednou...jen to asi moc lidem nepadne,kdyz je furt maji.![]()
mne stany nevadi,ale tohle bylo divny a muze za to ten pasek od pulky.
a barva je super.![]()
No ten střih je věru zvláštní, ale to mam právě na cosákách ráda ![]()
miliontý boty....ale k těm černejm šatům s výstřihem na zádech je strašně nutně potřebuju

barbucha ty druhy nevidíme ![]()
Potrefenáhusa ty jsou...
Ze bych si je taky k tem satum poridila?
Potrefenáhusa Super! Já mám černý lodičky s takovýmhle folklorním podpatkem. Ani jednou jsem je ještě neměla na sobě, ale ráda se na ně do skříně chodím dívat!
barbucha viď???...já jsem úplně nadšená cosáckejma střihama a vždycky si je rozkládám a koukám,jak to střihli a taky jak je to perfektně začistěné z rubové strany...normálka na nich ujíždím...když cosáci jsou tak jiný![]()
No a já dnes tuhle kabelku,páč se mi zdálo,ze ji potřebuju a že bych asi musela chodit s igelitkou a to byste mi tady určitě neodpustily![]()

A jak jsem hledala fotku těch šatů... taky v Monki maj výprodej, kdyby někdo chtěl - je to skoro podobnej, ležérní, styl jako cosáci, akorát ne tak dobrý materiály i provedení (čemuž ale odpovídá i cena). Posílaj k nám...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025