999 ježíš, ty jsi hodná, já hledala a hledala, ten límeček není na tvoji fotce vůbec vidět, takže nenašla. Díky
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato No jo, hlistice, parazitologie, nepamatuju skoro nic
Ze tu visela fotka a na ni zasilka s napisem Mr. Hermafrodith a uz tu neni?
999Saty mi taky pripadaj kratky, ale ty nohy![]()
Zacaly prazdniny, takze rum. Hodne rumu.
Novy strih vlasov ![]()
a chcela som sa spytat viktorka_od splavu na tie ruzove saty odkial ze su? Pacia sa mi
Janulik03 mango, ale uz loni, nevim jestli je letos maji. jsou super, akorat se dost rozevira vystrih![]()
viktorka_od splavu dakujem pekne aj tak tu nsmgo nemame. A tebe svedciaze velmi ![]()
999 foto jsem nestihla, pošli prosím do sz. Určitě ti to sluší!.-)
Ve čtvrtek jsem si vyzkoušela asi patery šaty co byly ve slevách... ani jedny nebyly pro mě, tak jsem si koupila - pro změnu - pytel
Zkusila jsem si ho i v bílý, ale vypadala jsem jak uprchlík z blázince...
barbucha mne se na webu libil v ty hnedy, ale kdyz mne ta barva vubec neslusi. V te modre to vypada asi nejlip.
Tu hnědou (hnědorezavou?) jsem zavrhla hned v zárodku, to by nešlo. Modrá je holt univerzální, v tý snad nikdo nevypadá blbě ![]()
Nechcete někdo 2 lístky na Romea a Julii do Valdštejnské zahrady? Koupila jsem je jako dárek pro mamku, ale není jí dobře. Prodán je se slevou dohromady za 1000,- Kč a ještě k tomu přidám zdarma voucher na občerstvení - 2 lahvičky Bohemky :-). Je to od 20,30.
Je to Divadlo na Vinohradech.
999 Já bych měla zájem, jsou ještě lístky volné? :)
Hwi Jsou, napíšu ti SZ.
dnes jsem si koupilla parasailing..a jsem straspytel, bala jsem se ![]()
SunEclipse Ale doufám, žes to překonala? Je to nádhera.
Sweet Potato neprekonala. Jesteze jsem si zvolila tu nejkratsi variantu ![]()
Včera. Pivoně, termosku na zmrzlinu a zmrzlinu. Sezónní jahodová s prosecem je famozni.
Fakt jsi to dala? Seš dobrá, mě by to zcela jistě zabilo ![]()
andulka01 ty jsou krásné
barbucha tak co mi zbývalo, nahoře nic neuděláš. Já jsem dopředu nevěděla, že se budu bát, z dálky to vypadalo na pohodu ![]()
Ale když to se mnou nahoře houpalo, a ten člun byl tak maličkatej, tak jsem zjistila, že jsem poseroutka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY