Mutziputzi tak tam je krasne! ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi A vždyť jsem tu někde nedávno četla, že zlatý boty už jsou out... na ty Viktorčiny sandály to myslím bylo.
Mutziputzi Mikulov ![]()
Kokoska to ja ale nezodpovidam za samozvany trendsetterky mistni prece, bych nedelala nic jinyho potom
Mutziputzi dobrá kúpa.Ja som mala dnes obutú bledú verziu.
Mutziputzi nojo, ale jak se pak v tom má člověk vyznat! ![]()
Mutziputzi melas jet sama radši ![]()
Lístky na dve divadelné predstavenia a kvet.Dúfam,že so mnou chvíľu požije.

Kokoska to jsem dost dobře možná psala já, a pokud jsem to nepsala, tak jsem si to určitě myslela, ale toms jsou boty sui generis prostě ![]()
nolita nu dobrá :D
Je to tak - tomsky jsou vonuce
Hele ale aby ti v nich večer ve sklípku nebyla už zima...
Já pořídila toto a jsem spokojena, pleť krásná
![]()
...a toto(protože zbožňuji vůni této řady Talco. Na to, že je to pouze deo, má dobrou výdrž. Brala bych to ve skleněném flakonu jako nějakou vůni, něco, co voní stejně...)
![]()

...ach ty dny
mitford sister Pěkná! Já se letos neúčastním - nechce se mi do davu.
whiskas no tak já online samozřejmě, z gauče...jako v 98% toho, co si koupím
whiskas já jsem se nic netušíc zúčastnila včera a v Zaře jsem si koupila olivově zelený košilový šaty: pěkný jemný tenký bavlněný plátýnko jako mívaj šaty v COSu, na webu (asi) nejsou... naštěstí tam neměli ty Marianne-slevy, a to se mi ulevilo, protože bych bejvala neměla ten kupón a to by mě teda naštvalo ![]()
RoSa Popis zní skvěle!
mitford sister Tak to by šlo. Kabelka je vážně moc pěkná!
Do mailu mi přišlo upozornění na slevy Coccinelle :-).
Já včera koukala na Mango (outlet) - online a pak jsem si vzpomněla, že tady někdo psal, že byl docela vopruz s doručením, tak jsem to zase zavřela.
mitford sister Jsem v nějakém divném rozpoložení. Nejraději bych všechny kabelky vyřadila a měla jen jednu univerzální (o.k., tak třeba dvě), protože mě nebaví přehazovat věci, takže stejně tahám jen jednu - ale není to ta snová :-).
whiskas díky. já o sobě vím, že minimalista nejsem a nebudu. já hromadím věci a jinak to už nebude. ty zase pořád po něčem koukáš a nikdy nejsi spokojená, takže pro tebe ten minimalismus taky asi nejni ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje