Kokoska Škoda toho svetru, je krásnej. Kašmíráky z Manga jsi nezkoušela?
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas viděla jsem na prodejně tenhle, ale je hrozně široký a krátký. A ještě tenhle, ten vypadal celkem dobře, ale nezkoušela jsem ho. Měli ho i v jiných barvách. Ale já zas tak nutně kašmírový svetr nepotřebuju, to jen že ten ze Zary měl takovou hezkou barvu. Něco mám od loňska, tak mi to bude stačit. Spíš potřebuju něco na tahání, když po mně lezou vnoučata. Na to stačí umělina, která se dá bez problémů hodit do pračky a po jedné sezoně mi není líto to vyhodit.
Kokoska ten druhej mám v ty světle hnedy, není spatnej (koupila jsem ho asi před měsícem na mangooutletu za asi 1300,-)
Kokoska Díky za rozbor.
Potrefenáhusa Netušila jsem, že v outletu Mango mají i kašmírové svetry.
whiskas no maj tam to samy, co v mangu, jen ze starších kolekci, ne?
Akorat když jsem ho kupovala, měli už jen par velikosti od toho bezovyho
Potrefenáhusa Já tam nikdy moc nepátrala, tímto díky za tip :-).
Tak jsem si včera vybrala na zalandu šaty a když jsem je šla dneska převodem zaplatit, koukla jsem ještě jednou na stránky, zda se mi pořád líbí. A hele - dnes byly o 800 Kč levnější. Tak jsem stornovala původní objednávku, vybrala znovu a zaplatila.
Počítám, že výsledek může být dvojí - buď se konečně podařilo chytit slevu (běžně se mi stává, že něco koupím a po týdny je to ve slevě) anebo stornují obě objednávky a budu bez peněz a bez šatů
Já tady mám celkem blízko outlet arénu či jak se to... Ve Sterboholech. Ale to je hrozná hrabarna, skoro škoda cesty, byla jsem tam asi 2x a nelíbí se mi tam.
Kokoska to ne, tam je to fakt desny, ten outlet ve sterboholech jsem nemyslela, ale mangooutlet.com
Potrefenáhusa jojo, nepředpokládala jsem, že by se dal slušnej kašmírák ulovit zrovna ve Štěrboholech, to byla jen poznámka na okraj. Ale poprvé jsem si tam koupila hodně zlevněné baleríny vagabond, ovšem když jsem tam byla podruhé, ten obchod už neexistoval.
Dotaz - marteny se kupujou větší, nebo číslování sedí? Pořád mám v hlavě ty church.
Kokoska sedí
Ounz dik
Kokoska nz. Sou fakt dobry, pohodlny a pěkny
Kokoska ten svetr je fajn, ale uprimne, za 3 litry bych si ho nekoupilaa
Potrefenáhusa no právě, to už musí být na 100% to, co chci. Ale pobavil mě argument dvou paní, které si tyhle svetry prohlížely vedle mě. Prý za ty prachy je to škoda pod kabát.
mám objednaný boží boty, pracovní název "šlápla do žvýkačky". Jediná chybka, dostanou se ke mě až za dýl.. ![]()

Pavlena ty jsou skvely!
Pavlena Camper? Jsou bozi!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje