Lama_z_Lana Jen si ji kup, pak tady budeš poslouchat ty kecy :-).
Co jste si dnes koupili/y?
999 Neeee :-) my to fakt nemyslíme zle :-)
999 Každý kousek zvlášť dobrý, ale dohromady to podle mě fakt nedělá dobrou službu, no. Plus mi ta sukně příliš připomíná páský oděv z doby Rudolfa II.
999 tak "kecy" mi nevadej ![]()
Spis ted potrebuju a) neco shodit (a zatim se i trochu dari) a b) shanim akutne jiny veci a nenachazim ![]()
999 Hele k baletnímu nebo podobně jednoduchému topu bude skvělá, vrať se pro ni :-)
andulka01 Kde myslíš, ze právě stojím? :-)
999 A já si právě jedu pro to baletní triko, ale ne k sukničce, na tu teda nohy nemám :-)
andulka01 Teď jsem v Pařížský viděla tylovou sukni s velkou mikinou :-).
999 Každý kousek zvlášť dobrý, ale dohromady to podle mě fakt nedělá dobrou službu, no. Plus mi ta sukně příliš připomíná páský oděv z doby Rudolfa II.
lol, a já pořád, že co mi to připomíná ![]()
999 to jsem nebyla já, tylová sukně a velkej svetr :-) na Andělu. Triko nemám, bylo o trošku kratší než bych potřebovala a hlavně... ten materiál, hrozný, průhledný.
beee bee jsem si to musela zkusit:-))

ale koupila neco jinyho:P

viktorka_od splavu no to si udelala spatne![]()
![]()
viktorka_od splavu Podle mě jsi tam měla nechat obojí ;)
999 Tak to ma mrzí, že som fotku nestihla. Aspoň top by ma zaujímal.
viktorka_od splavu Na čo sú dobré vesty? Nerozumiem tomu kusu odevu. Ten druhý sveter bude ok k tým rifliam čo si mala včera či kedy, nemám prehlad :D
paktofonika Já tomu taky nerozumím. Jedině snad jak psala Pinot Noir , že když v těhotenství nezapla kabát. Jinak se člověk přece bude potit a bude mít zmrzlý ruce.
paktofonika jj presne, vesty nenosim ale rikala jsem si misto saly, ze bych to sundavala s kabatem. ale spis ne, resp napad dobry ale provedeni mne uplne nevyhovuje (moc vysoky tesny rolak). svetr![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje