whiskas Já počkám, až se nějaký zdejší hadrinci omrzej, nebo je najde na jare v tasce na zidli, nebo tak neco. Pak se jich s velkou slavou ujmu!
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska svetr je krasnej, teracota je dobra, ta svetla barva je uplne priserna. Takova bezova, co pusobi usmudlane uz v novem stavu.
999 Promiň, ale
ta siluetka. Ale top je fakt pěknej.
Kokoska díky
martek01 cervene S su prave teraz dostupne ![]()
Kokoska Ten tvůj svetr je moc hezkej. Ten červenej top má tu nevýhodu, že se nesmí prát :-(. O délce sukně vůbec nemá cenu psát, nacpali mě do ní kluci prodavači a divili se, proč si ji neberu :-).
mi prijde, ze hon na ty kolektivni saty je tady uz jako takovej sport. ja ty cerny vlastne ani nepotrebuju, protoze pres zimu saty skoro nenosim a pristi rok treba uz budou tezce demode, ale to cihani na ne a pokus je urvat, jsem si docela uzila :D
andulka01 Jaká siluetka? :-))
Hela a Sko mi bude velky?
EDIT
Jo sorry, mam cca 170 cm a velikost 36-38.
MP Meri možná i xsko
999 Bambulka nahoře, bambulka uprostřed, dvě špejle k tomu :-) takovej kaštanovej panáček :-)
999 mně to teda taky přišlo až komický

andulka01 Potrefenáhusa :-))
Prisim vas prestante blokovat cos kolektivkama! Uz tejden cekam na balik tricek a kosil ![]()
andulka01 Potrefenáhusa Asi vám to smažu :-).
Červené kolektivky v S právě teď k dispozici. XS furt nic.
999 mne se teda suknicka (prekvapive) libi ![]()
Mit tvoji postavu, tak si ji asi koupim. Mam podobnou v cerveny vyhlidlou na votoci, ale mozna zacinam mit soudnost, takze vaham.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje