RoSa To nééé, to by nešlo, ty mají naprosto jiný tvar, vlastně se mi vůbec nelíbí. To jsou ty detaily
.
Co jste si dnes koupili/y?
RoSa To jsou ty "detaily". Byla jsem dnes s kamarádkou v Brooks Brothers, byla tam svému sambovi vybírat kravatu, tak jsem očumovala a pak jsem HO uviděla. Božský, dokonalý kabát. Nešlo ho přehlédnout, neb byl červený :-D. A vzpomněla jsem si na kabát z Manga ... No, nebe a dudy. Samozřejmě i cenou byl zcela jinde, takže jsem si nechala zajít chuť. Ale ten byl ...
.
paktofonika A prepáč, nechala jsem se unést.
RoSa teda to není slušná alternativa, to jsou kozenkovy krusky za par korun
Potrefenáhusa vim, slušná neni, ale whiskas se hledá, tak by si v tom třeba chvilku pochodila a vidělo by se (jestli jí třeba nebudou vadit ty přesahující podrážky a tak...) ![]()
Tak si ten kabát kup, ušetříš za tři jiné, které božské nebudou ![]()
Ty martens church se mi hodně líbí, ale na zimu to asi moc nebude, ne? Dají se někde zkusit živě?
Kokoska Myslím, že tady bylo psáno, že nejblíže v Berlíně, u nás nejsou :-(.
Ten kabát byl dost nad rozpočet, stál jako jeden a půl průměrného kabátu v MaxMaře, nebo jako jako 8 cenově průměrných v Mangu, prostě hodně. Ruka by mi upadla a ještě červený :-D. Na webu tedy mají i tmavě modrý, u nás jen ten ďábelský a camel.
whiskas stojí jako moje první auto
asi bych se prvně zeptala partnera (ne kvůli ceně jako takové, ale aby ti ho pak nezošklivil a nezkazil ti radost, protože zahodit něco takovýho už bych fakt měla problém:-)
whiskas ale tak jestli se ti líbí? to neni žádná částka, kterou by si normální smrtelník nemohl dovolit, ne? spíš jestli tě bude bavit...
viktorka_od splavu To by si nedovolil. A myslím, že zrovna tento by se mu i líbil, dokud by nezjistil cenu
.
Kokoska mne na zimu přijdou marteny úplně v pohode, podrazka izoluje dobre, já nosím vlneny fusekle. Naopak nemám rada zatepleny boty, pac to bejva polyester a moje nohy se v tom spis tak studeně potej
a já tyhle nemám, já mám jen klasicky (a ty nizky lakovky)
RoSa teda nevim, jsem normalni smrtelník a přes 900 liber si teda za kabát nemuzu dovolit dat ani omylem
RoSa Ha! Ja ako normálny smrteľník som rada za kabát za dvojku :D
RoSa No hele, já to mám nějak posunutý, mně to přijde už dost strašlivá suma za kabát, přiznávám se bez mučení. Ještě kdyby byl modrý, ale ta červená - nesměl by mě nikdy omrzet a to si nejsem jistá.
whiskas já bych zas vůbec neužila modrej:-) červená se mi kombinuje výborně
whiskas tak ten je fakt hezkej a v té červené se mi líbí nejvíc. Cena teda už míň. Suchý rohlíky bychom kvůli tomu nechroustali, ale přece jen...
jasně, málo peněz to neni, ale pokud by ti udělal radost a hlavně: pokud bys ho užila...? ![]()
já jsem takhle třeba kdysi hrozně moc toužila po péřovym kabátu Bogner - a koupila jsem si ho... no a když je minus dvacet, mám z něj radost ![]()
RoSa já jsem si kdysi ještě na mateřské nebo těsně po ní? koupila kabát, který byl na naše tehdejší poměry fakt drahý. A můj exmanžel mi vždycky počítal, kolik mě stojí jedno vyjití v něm. ![]()
viktorka_od splavu To by si nedovolil. A myslím, že zrovna tento by se mu i líbil, dokud by nezjistil cenu
.
tak pokud si to můžeš dovolit (bez suchých rohlíků do výplaty
a víš, že by se mu líbil, tak bych si ho koupila a za běžných okolností/běžné nákupy s mužem nijak nekonzultuju, ne?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje