Kokoska ještěže je ex![]()
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu i proto je ex :) Ne konkrétně kvůli tomu kabátu, ale podobných situací, kdy mi okecával různé nákupy, bylo víc. A nešlo jen o oblečení, stačilo koupit cestou z práce banány o 2Kčs/kg dražší, protože jsem letěla do školky a neměla čas jít někam dál do města.
viktorka_od splavu Já se sambem svoje nákupy nekonzultuju, takže cenu by se ani nedozvěděl, hlady bych taky neumřela, ale jak jsem psala, už mi to fakt přijde trochu příliš. Na druhou stranu, teď se mi jiné značky, třeba za půlku, budou zdát vlastně zcela o.k. :-D.
Kokoska Strašný
.
Škoda, že tady není vlákno, co jsem si dnes nekoupila :-D.
whiskaskabat je pekny, ale dilema kolem ceny chapu. Ja mam takhle na seznamu uz asi deset let takovej klasickej camel coat a pak jeste trench od burberry. To je furt neco - bud mam dojem, ze moje vydelky nejsou dost hoch, nebo ze bych to neuzila, nebo ze jsem na matersky, nebo ze stejne poslouzi neco z manga....furt neco! Tak mozna nekdy v duchodu, no.
Gatita
prostě jsme k takovému ještě nedorostly, ale třeba to jednou přijde. Alespoň máme představu.
Gatita Tak já ho zase máznu. To je blbý, že na těch hadrech je ta cena fakt znát :-D. Jen si nejsem jista, musí-li ten rozdíl být až tak vysoký
.
Konec off topic okénka. Jdu ho smazat, nemá tady co dělat.
Materiál bude určitě kvalitní a příjemnej a barva je krásná, ale jinak na tom kabátě nic zvláštního nevidim. Rozhodně ne za ty prachy... ani visačka s firmou nebude při nošení vidět ![]()
whiskas Hugo Boss má letos moc pěkný kabáty
Tulipe Jeden vybraný jsem zkoušela a zrovna mi vůbec neseděl, byla jsem v něm jak zapdlý vlastenec a jelikož nebyl myšlen oversize, vypadalo to dost blbě. Pak mi padl do oka další, ale ten byl hodně vypasovaný a černý, takový typ mám, tak taky nic. Není to lehké. No a ještě MaxMara weekend, krásný, ale už jen šedý a ostatní buď béžové /což mi velmi neslušelo/ a nebo velké. Takže tak.
whiskas ty lakovaný marteny jsou úplně boží a koupila bych si je hned, ale sambo byl rychlejší a nechci nosit stejný boty jak on (má teda obyč kůži, ale i tak) ![]()
Už tak se nám někdy stane, že se potkáme v chodbě stejně oblečení a jeden z nás se jde pak většinou převlíct. Ještě mít stejný boty do toho ![]()
whiskas 100% vlna, nádherná farba, červená je nadčasová, ako ja som na oblečenie dosť lakomec, ale ak niečo fakt potrebujem, neviem zohnať a podom mi spadne z neba niečo podobné, tak si poviem, že to mám za tie "ušetrené" nákupy, kde idem proste do najlacnejších možností. Ako úplne chápem, nad tou cenou by som asi tiež dýchala, ale ak ti sadne, to je kúpa na roky.
(Jo a ja mám navrch dojem, ale uznávam, že nie som odborník, že tebe by práve mnohé odtiene ťavej farby vedeli urobiť dobrú službu....ale ten červený je super!)
Potrefenáhusa jako je to překvapivý, že ty polobotky sou ze všech těch martenů nejmíň pohodlný, ty vysoký a ty ortopedický sou úplně boží, s polobotkama dost bojuju (parádo trp u nich platí na 100%)
jé, ktoré martensy sú ortopedické?
nellielovett lol tak to se nam stava se sambem taky:D mame stejny kozeny batuzky a jak se i on oblika prevazne v COSu, tak kolikrat stejny barevny ladeni. Ale neprevlikame se, jen se zasmejem ze jsme jako korejskej parecek:D
nellielovett
takže nerazíte "párový outfit"
.
Hele, ale ty lakovky by ti dost slušely a vypadají jinak, než ty klasické, uisex. Přijde mi, že mají subtilnější tvar špičky. Zkoušela jsem oboje.
Potrefenáhusa s vlněnýma ponožkama bych si musela vzít boty čtyřicítky a to se obávám, že už bych byla jak kocour v botách.
slniecko Je, ale člověk je nějak moc na očích. Mně se červená začíná dost líbit, ale zatím si nejsem jista, že by to byla moje barva na každý den. Ale krásný kus to je, to zase jo. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje