Mutziputzi Ty derivate, tak mi sem dej, jaky modely mam stopovat. Ale nizky s holym kotnikem nosit nebudu:-D
viktorka_od splavu Mne se ale libej!
Mutziputzi Ty derivate, tak mi sem dej, jaky modely mam stopovat. Ale nizky s holym kotnikem nosit nebudu:-D
viktorka_od splavu Mne se ale libej!
Janulik03 účes super
Janulik03 skvělý sestřih
viktorka_od splavu Potrefenáhusa
Jaký název mají ty džíny z Manga, ať vím, po jakých případně koukat? Vypadají fakt dobře
.
viktorka_od splavu Potrefenáhusa
Jaký název mají ty džíny z Manga, ať vím, po jakých případně koukat? Vypadají fakt dobře
.
Myslim, ze P.Husa psala, ze ma Grace. Mam je sedocerne a nosim je rada. Jeste chci prikoupit modre.
Karja Tyhle, klasiku, když už válenky, tak originál...vyšší ne, to už bys vypadala jak Otzi. U těch Viktorčinejch mi naskakuje vánoční scéna z Pelíšků![]()

Lamicka Díky
.
Mutziputzi Hmm, tak uvidime, mne se libej I ty s knoflickem:-D:-D
Mutziputzi kdyz uz sme u ty sceny z Pelisku. ..prisly mi Vagabond Marja a prvni co me napadlo byla tahle hlaska
ale kdyz je ma nellielovett tak proste musej bejt dobry!
711990 a Marja jsou ty boty, ktery mladej chtel, nebo ktery dostal? :D
711990 Taky jsem si to nejdriv musela rict
, ale jsou fakt super. Jen bacha, ty moje desne klouzou, kdyz je vlhko. Nevim co s tim. ![]()
711990 v těch já se nevyznam a vyjelo mi víc typů, ale pokud jsou to tyhle, tak ty se mi líbí

razorbladety co chtel![]()
Lamicka maj totiz dost hladkou podrazku, no...se asi s kocarem prizabiju. Jenze sem zjistila, ze se mi zvetsila noha a tak ty moje Alex uz neobuju:( a bylo mi blby kupovat identicky, jen o cislo vetsi.
Mutziputzi jsou to ty nizsi, tyhle uz tuplem vypadaj jako ty Peliskovy!!!

Mutziputzi tie mam cierne aj hnede su super len po nich obut potom napriklad cizmy je dost zo zaciatku nekomfortne
711990 krasne
711990 takhle jsem se musela rozloucit s pulkou botniku
. Doufam, ze se treba ochodi.
Lamicka ja doufam, ze se mi ta noha jeste smrskne:( sem z toho dost nastvana, nejsou mi ani tenisky![]()
711990 počkej počkej jak zvětšila noha, proč??
711990 noha se prece nemuze zvetsit, ne? by ti musela vyrust kost. mozna ji mas jen nejak hormonalne oteklou a to by se snad melo postupne dat do normalu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.