Janulik03 ta je v outfitech :-), aby nás zmátla
![]()
Sweet Potato dobra konstelace na strihani vlasu. ![]()
andulka01 Prosiim, ja bych to taky chtela nekdy videt....aspon kousicek...Na tu sukni jsem taky zvedava, ale nekoupim si ji, takze az bude, bude....Ale bojim se, ze budu tezce zavidet...
Karja Udělám reportáž do designu a architektury až to bude aktuální
a počkám si na kritiku. Vlastně proč ne, když bude kostruktivní
jsem hodně zvědavá (ne, provánc a homesweethome nebude)
andulka01 Ja ti to kritizovat nebudu;-). Ale z toho co jsem videla obcas za nakupy, se mi vsechno moc libilo;-).
andulka01 preboha na to si jde prisla???? ![]()
Janulik03 fotky máš moooc pěkný. Třeba stůl. Hele já mám vizuální paměť, máš tam útulno, ale ne v bydlenkovském směru.
Janulik03 Překvapení :-D, dnes se tady stříhá ve velkém. Navnadily jste mě, dámy. Velmi pěkné, sluší ti to
.
whiskas no je to nakazlive aked skusis kratke akosi sa namlsas ![]()
andulka01 jezis dik ale tak so stlom nenamietam len sa mi to uz dost zas hromadia veci
rozarka do tretice vseho dobreho![]()
0zero7 HM, fakt dobrý? Maj ještě pár co by se mi hodily.. Mě právě překvapilo, že takovej povlak (hromada kvalitního materiáli a za pár korun) No v "novym" :-) právě se mi hromaděj nákupy, uplně to vidim, ale co když se netrefim
mám fakt trému, můj úplně první interiér jenom podle mě.Teda když to klapne.
Zarinya Budu doufat, o kadeřnici, se kterou jsem byla spokojená, jsem přišla a zatím nenašla plnohodnotnou náhradu. Zítra to bude zas premiéra.
rozarka jaj tak to soucitim....toho sem si uzila.Drzim palce.![]()
Konecne jsem se dokopala do uniqlo a je to presne obchod pro me! Maji jednoduchy strihy, takoby cisty, dobry materialy a skvelej pomer cena vykon.
Nakoupila jsem asi deset veci, prevazne jednodichy vrsky z kasmiru a merina a pak bundu. Jo a maji tam super veci i pro muze, jednoduchy a stylovy.
Lilly_Ku uniqlo ti moc závidím, tady není
andulka01 Klapne, určitě!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.