Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:35

viktorka_od splavu Dobrý no, asi kdo chce kam, pomožme mu tam, dělejte jak umíte a i když víte, že děláte blbě, perte se za to, nejsem radílek, jenom jsem si prostě jistá, že já bych to řešila minimálně nějak celostně, od lékaře po dobrou kosmetiku...za tim co tady píšete, já cejtim takovou mně hrozně nepříjemnou rezignovanost, ale jak řikam, každému co jeho jest.

stes to samý

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:38

Potrefenáhusa To jsem si myslela. Vždycky se mi to líbilo. Ale na tom samozřejmě nezáleží, jestli se to nosí nebo ne, když to někomu sluší

Offline Potrefenáhusa
38784 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:44

Mutziputzi tak já jsem s tim třeba u doktora byla, kosmetika pomáhá speciálně určená se střídavým účinkem (musí se střídat a nezabírá na každýho ta samá značka, pokud zabírá, tak ne trvale a dlouhodobě) na žádný celostní řešení jsem zatim nepřišla a třeba kortikoidy zaberou jen po dobu braní kortikoidů.... mně osobně se teda nejvíc osvědčilo to fakt s tou drogerií nepřehánět a používat přírodní věci v ne uplně velký míře

ale jinak kvalitu vlasů mám prostě vrozenou, neni to tim, že by to bylo dvacet let ok a pak najednou šlus

ještě teda leda že bych se začala mít nějak víc ráda, tam možná rezervy jsou, no

20970 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:49

Potrefenáhusa je mi jasný, že to neni až tak easy, ale irituje mě když někdo dle méééého!!! morduje vlasy nebo hubu všemožnejma sračkama, ventiluje to do pléna a pak má amok, když to někdo komentuje...myslim si že v dnešní době je tolik možností, že tvrdit, že je něco prostě jenom jedinej způsob, je poněkud zabedněný.

Offline Potrefenáhusa
38784 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:51

Mutziputzi ty jo, nevim, jsem tady k těm vyhlášením taková opatrná, no

(abych fakt neskončila s tim, že si budu muset mejt hlavu žitnou moukou, protože už nesnesu ani vodu z horské studánky nabíranou za úplňku)

Online Tak Betty
6123 příspěvků moje polička 22. října 2019 12:01
20970 příspěvků moje polička 22. října 2019 12:04

Potrefenáhusa Myslíš jako ta karma co by mně, dobrému člověku, dodala vlasy Jiná Realita , jak psala? Hele klidně, to by byla challenge podle mýho gusta

Offline Potrefenáhusa
38784 příspěvků moje polička 22. října 2019 12:04

Mutziputzi nerouhej se!!!

20970 příspěvků moje polička 22. října 2019 12:14

Potrefenáhusa Prosim tě, já to posloucham teď furt, jak se mi vlasy změní a celulitida a strie a nezhubnu už nikdy a kdyby 30 mi bylo tak možná, ale přes 40 to vůbec, pánev se mi rozšíří, záda budou bolet...hele, jako Fénix z popela, vidim se jako Barney Stinson

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 22. října 2019 12:14

na answeat je jakýsi fashion week a mají tenhle týden až 30% slevu na Marteny 

Offline Potrefenáhusa
38784 příspěvků moje polička 22. října 2019 12:18

Mutziputzi seš holt dítě štěstěny

20970 příspěvků moje polička 22. října 2019 12:25

Potrefenáhusa tim to neni, já myslim, že mi je právě jenom cizí ta rezignovanost

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 22. října 2019 12:30

stes Pred lety mi cerveny odstin po barveni kadernice prebijela prelivem s nejakym zelenym podtonem, takze to tu cervenou neutralizovalo. V lete mi kadernice "cistila" vlasy od barev a nanosu vseho mozneho kurou malibu C (vitamin C) a bylo to super, ale nevim, jestli to muze fungovat samo-domo.   

Offline Pavlena
6914 příspěvků moje polička 22. října 2019 12:37

Mutziputzi zapomnelas na nohu vetsi o 2 cisla..!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. října 2019 12:44

Mutziputzihele, mně je 35, z toho tak 20 let nedělám nic jiného, než jsem zkusila všechno. (to je reakce na to, kolik eixstuje možností.) neexistuje nic, co bych s vlasama nezkusila. výživy, masky, henu, byliny, oplachy, zábaly, léčitele...a pak období, kdy jsem nedělala vůbec nic, protože jsem prostě už neměla nervy. a přesto jsou celých těch 20 let ty vlasy úplně stejné.  

sytý hladovému prostě nevěří.

a úplně nejhorší na tom všem není to, že je člověk plešatej a má zničené sebevědomí. nejhorší jsou na tom právě tyhle řeči, že prostě tomu nerozumím a kdybych tohleto nebo támhleto, tak by to nepochybně bylo lepší. protože to je přece logické. jenže moje tělo na logiku nejede. funguje si nějak jinak, než je většina lidí zvyklých.

to je i pro barbucha a nevím ještě pro koho. ale vím, že si stejně budete myslet, že kdybych tohleto nebo támhleto, tak bych stejně...

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 22. října 2019 12:50

Mutziputzi a nakonec ti ty vlasy vypadaj!!!

Online continuity
42929 příspěvků moje polička 22. října 2019 12:58

Jiná Realita Potrefenáhusa ja bych se nenechala vyvest z miry. Rady typu kdyz budes xyz, budes mit hustou hrivu jsou asi na urovni toho, ze kdyz budes abc, vyrostes o 5cm nebo ti narostou prsa velikosti D.

Bud na hlave ty korinky jsou nebo nejsou.

Jedina koleralace mezi vlasy a nehty, co jsem si vsimla je rychlost rustu. Nase mala opicka ma rychle rostouci vlasy, nehty, ale taky chlupy! Tak si dejte bacha, co si prejete. 

Offline whiskas
21042 příspěvků moje polička 22. října 2019 13:04

Pardon za přerušení vlasové diskuze. Za -50% jsem prostě musela .

Offline Potrefenáhusa
38784 příspěvků moje polička 22. října 2019 13:05

continuity mně chlupy právě (teoreticky) nevadí, ale je to asi tim, že skoro žádný nemám, tak se do toho neumim tak vžít

Offline whiskas
21042 příspěvků moje polička 22. října 2019 13:08

A ještě gumy na auto, takže bych si měla dát na chvíli nakupovací pauzu.