Edge Nastesti si ji pak nekdo vyzkousel a psal ze jsem mela pravdu, cili pointu mame
...hele ja proste obvykle nejsem ochotna pristoupit na vyroky typu Delam to tak, furt to stoji za hovno, ale jinak to nejde, ze neco nejde ja proste nerada akceptuju![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi ty ses taky smirila s tim, ze mas hnusny kolena a nic s tim nedelas. Holt vlasy mas taky takovy jaky dostanes. Stejne jako ty kolena no.
ice myslim ze pri trise snahy by ty kolena mohly byt lepsi![]()
ice Jak nedelam, s pis ze delam a vypadaj lip nez vetsina bezne nesoudne obnazovanejch, paralela by mela logiku, kdybych se nehejbala a futrovala s tvrzenim, ze kdyz jsem to nedelala, bylo to taky k hovnu![]()
viktorka_od splavu Hergot ty ses mi zabejcila zas vid?![]()
Mutziputzi jen jestli nejste zabejčený vobě dvě ![]()
Mutziputzi ale jina realita taky udelala co mohla a tohle je proste jeji maximum, resp. jejich vlasu. Krom toho nekolikrat tu zminovala chorobu, ktera ji tohle komplikuje. Kdybys trpela na revma, asi taky s tema kolenama neudelas ani to, aby vypadaly o neco lip nez ostatni hnusny kolena.
ice Jezis ja ji do toho nekecam, jenom jsem presvedcena, ze timhle mordovanim je dorasuje uplne a bavme se pak o reseni priciny, ne sanaci nasledku, kdyz do toho tahas nemoci.
Šiš, furt vlasy
...kupte si někdo něco
stes Třeba paruku?
Sweet Potato jo, i tu, cokoliv, lak na vlasy, tužidlo, barvu, natáčky
Mulen
díky.
stes já bych tak ráda nakupovala, ale nemůžu... na hadry mám stop stav a o lístkách na Kravitze jsem už psala... ale kdybys chtěla být můj sponzor, nebo mi někdo hodnej chtěl objednat černý kolektivky v COS, velikost XS, tak bych se přemohla ![]()
Edge uvidíme![]()
stesHele, já se snažila a vlastně ty boty jsem si koupila jen kvůli udržení tématu
, ale nestačilo to, vlasy stále v(j)edou.
whiskas no jo no, tak budeme doufat
stes Chtěla jsem tím naznačit dotaz, kam mám zaslat účtenku
? Když jsem se vlastně obětovala.
whiskas ježiš já nevím..najdi někoho, kdo s těmi vlasy vždycky začne, když už to vypadá nadějně, že bude klid
stes koupila jsem si jak vovce ten Saloos švestkový olej a hroznė mi smrdí. Dobře mi tak.
Kokoska mně rovněž
Kokoska já jako vovce jsem ho chtěla a nesehnala, smrdí jo? no, já ho i tak chci, přestože mi oleje na obličej zas až tak nevyhovují. ani na vlasy, ale když je imrvére každej chválí, tak je stejně kupuju...nakonec je naleju do vany a mastím se celá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články