Tak jo, tak at se posunu - koupila jsem svetle bezovej rolak. A ac teda jsem spis tym Marvel, tak jeste mikinu Wonder Woman ![]()

Ta mi prijde vtipna.
Tak jo, tak at se posunu - koupila jsem svetle bezovej rolak. A ac teda jsem spis tym Marvel, tak jeste mikinu Wonder Woman ![]()

Ta mi prijde vtipna.
Nekoupila, ale zkoušela kvůli velikosti marteny, vysoký teda, i když pořád mám v hlavě ty church. Nevím, proč by měly žrát nohy, ta horní část byla z docela měkké kůže, jen jsem trochu cítila to místo, kde se nárt spojuje s jazykem a vrchní částí. Ale byl to docela dobrý pocit mít je na noze ![]()
Kokoska možná, když měkký, sis zkoušela verzi pascal? Ty jsou měkký a nemaj nahoře obšitej lem.
(mně teda většinou nedřou tam, ale v ohybu boty na achillovce)
Pascal:

klasika:

Potrefenáhusa jo, vypadalo to jako ty horní, já jsem typ neřešila, jen jsem chtěla zkusit velikost. Doufám, že velikost se v závislosti na typu moc nemění?
Mně včera přišly ty lakovaný Martens 1460. Jsou krásný, přijdou mi hezčí než Emmeline a překvapilo mě, že dělají celkem malou nohu. Tak doufám, že je budu nosit!
Kokoska mně to přijde stejný...jsou hezký oboje. Já ty pascal viděla loni prvně, tak si to pamatuju. A předchozí marteny mě vlastně kolem toho rantlu fakt řezaly do lejtka, ale loňský nový ani ťuk, vono nevim, na čem všem záleží, na počasí, čínským horoskopu nebo na čem ![]()
jo a loňský loni nový ani ťuk a teď v pondělí mi ohoblovaly tu achillovku
Potrefenáhusa bestiální boty :) Ten rantl je ale fakt masivní, na fotkách mi to tak nepřijde jako při pohledu shora na vlastní nohu.
Kokoska nemění
Ounz to jsem chtěla slyšet, dík!
Doufam, ze nejsem posledni, ale prave si odnasim z dmka svestkovej olej a jako bonus jeste skinfood od weledy, kterej jsem jeste nevyzkousela...
kocoureksuggy Jsou uplne jiny, Emmeline mnohem stylovejsi IMO...mam oboje, cili nejsem zaujata![]()
Po kolektivních džínách, šatech, botách už i kolektivní olej![]()
jerry Myslim, ze i ta weleda je kolektivni![]()
Kolektivniho nemam aktualne asi nic, ale mame doma predcasne Vanoce.
Dorazilo zehlici prkno, susak na pradlo, dvoje povleceni a nova deka
, at se nepereme o tu jednu

Ounz kde si kupila tie formy? A aky priemer?
Já Emmeline vrátila, nelíbily se mi. Tyhle mi připadají elegantnější a na mých nohách slušivější.
continuity krásná deka ![]()
Janulik03 prosimtě na amazon.de (ale taky proto, že tam mam účet a chtěla sem tu knihu) maj je i jinde myslím
třeba tady
https://www.kitchenetteshop.cz/formy-na-panetton
Jinak já mám na 900g a na 500g - chtěla sem velký (a jestě mám papírový formy na malý krance)
edit rozměry 15x11 a 20x12
continuity krásná deka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.