Potrefenáhusa ber to jako benefit k tem vlasum. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Jedina koleralace mezi vlasy a nehty, co jsem si vsimla je rychlost rustu. Nase mala opicka ma rychle rostouci vlasy, nehty, ale taky chlupy! Tak si dejte bacha, co si prejete.
To je fakt. Hele já nosim vlasy i nehty záměrně co nejkratší - co bych za to dala, kdyby to rostlo pomalejc! Ušteřila bych za kadeřníka, za manikuru, určitě docela dost!
A eště ke všemu mam i ty chlupy, skutečně rostou jak šílený... hnus fialovej toto.
Ounz ja taky prave ne, ale tak kdyz mu ten lak brani v dejchani...ma se nechat dejchat a von to vlastne nepotrebuje..
jestli ty debaty vo tom nechat vlas dejchat nejsou zbytecny? ![]()
Lamicka díky, pohledám
Potrefenáhusa Prosim tě, já to posloucham teď furt, jak se mi vlasy změní a celulitida a strie a nezhubnu už nikdy a kdyby 30 mi bylo tak možná, ale přes 40 to vůbec, pánev se mi rozšíří, záda budou bolet...hele, jako Fénix z popela, vidim se jako Barney Stinson
Hele, může bejt, času dost![]()
whiskas ty jsou dobrý, kde prosím?
Tak Betty Díky, Zoot :-)
whiskas děkuju, kouknu tam
Tak Betty Ale už měli dost vybrané velikosti. Vůbec nic jsem nechtěla, natož boty, ale vyskočila na mě reklama, tak se nepodívej, že? ![]()
whiskas jak nechtěla, dyťs tu ty perka vybírala docela intenzivně asi 14 dnů zpátky
Potrefenáhusa Ale už jsem si řekla, že na ně kašlu a nechám je až na jaro
. Ovšem, když jsem si včera koupila letní šaty, tak proč ne perka. Je fakt, že náhodné nákupy jsou lepší, než když chci něco konkrétního.
whiskas Tobě přijde, že na perka už je pozdě? Já zmrzlik je ještě nezačala nosit. Možná je pak rovnou přeskočím?![]()
whiskas tak už jsem zakoupila svou obvyklou velikost, doufám, že budou
Sweet Potato To je fak, takže jsem to vlastně vychytala. Já jsem hrozná, poslední dobou si nákupy "vyčítám". Hlášky, nemáš nějak moc bot? A to je všechny unosíš
.
Tak Betty
mně u nich obvyklá velikost sedí. A koukám, že je nějak rychle doskladnili, když jsem kupovala 38, byly poslední a najednou jsou zase k dispozici.
ice tak asi extra nálož zdravá není, ale fakt je, že já se svejma jemnejma vlasama nějakej minimální styling potřebuju, aby účes držel, jinak mi ty vlasy lítaj a kloužou a já jak do toho hrabu, tak si je totalně zmastim daleko víc, než kdybych tam nic neměla.
jinak si meju denne jak kvůli dobrému pocitu tak kvůli přeleženi a nepublikovatelnosti, ale jiný ať si dělaj co chtěj.
whiskasdobrej nákup (boty :-))
Magráta :-), ano, těší mě více než boty na auto (pneumatiky)
.
whiskas dobry nakup. Perka nosim od rijna do dubna. Nechapu, jak jsem driv bez nich mohla zit.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články