Diáře mi kupuje léta kamarádka k Vánocům. Vždycky se těším, jaký bude (teda formát je určený). Do diáře si vkládám žádanky o vyšetření (třeba z endokrinologie ji dostávám rok dopředu), lepím vstupenky z akcí, apod. Takže můj diář je na konci roku dvakrát tak tlustý než na začátku
, tahám ho furt a všude v kabelce, ale vadí mi to míň, než něco ťukat. Někdy mi přijde, že mi ta elektronika saje energii.
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa mám to stejně, píšu si tam všechno možný. Co si chci koupit, co mám zaplatit, seznam knih, filmů, adresy atd.. plus tam mám různý vizitky, všechno to, co nechci nosit v peněžence.
lysianthus tak nějak :-)
Taky tužka a papír. Mám velký týdenní Moleskine a na volnou stránku dělám poznámky ze schůzek. Elektronické kalendáře mám jen jako doplněk pro sdílení apod.
Nové šaty. Jsem z nich tak nadšená, že budu nejspíš potřebovat i další barvy.

vanilka moc pěkné šaty. Z e-shopu nebo jsi měla možnost koupit v obchodě a vyzkoušet velikost ? Já tady na Vidrholci , pokud nechci věci z těch nejhoršîch hadráren ( o botách raději nemluvit ) , jsem odkázaná na e-shop.
Antje Nechala jsem si je koupit v kamenném obchodě kamarádkou, která tam měla cestu. Já jsem u nás taky odkázaná na e-shopy :-(, kde nic tu nic. Velikost jsem odhadla normálně podle jejich velikostní tabulky. A sedí.
vanilka jsou moc pěkné.
Hromadu baliciho papiru v M&S ![]()
continuity Vánočního? Já dneska strasne krasnej v tigerovi
Potrefenáhusa Tiger
tam to miluju![]()
Potrefenáhusa vidis, tam jsem nebyla, ale letos se povedl i ten Spencer. cena je pravda strasna, ale mne hrozne vyhovuje, ze je docela tvrdy a netrha se a maji k tomu i ty masle a visacky.
continuity Ve spenceru maj krásný!!!
ja mám tenhle, není to dobre vidět, ale jsou tam ptacci a jmelí
a ještě nějaký ozdobicky jsem tam koupila

Potrefenáhusa ten je taky moc hezky. Alespon vim kam zajit, kdyz mi ten od M&S predcasne dojde.
Nemeli nahodou nejake Londynske ozdoby? Doppledeckera maji u M&S, ale v krabici po 4 a jsou strasne velke.
Jeste dorazila vlna pro dcery ![]()
continuity Já mám z nanu nana big ben, ale už starší, mivali spis v butlers, taxiky a budovy
v tigerovi maj sushi, krevety, ptáčky, muchomůrky a telefony
Nekoupila, ale jsou krásné, v kamenných obchodech je mají černé. Mně nesedí, potřebovala bych delší trup :-).
999 dlhší trup vravíš? ![]()
paktofonika Jestli ho máš, tak si je zkus, jsou fakt krásný :-).
jsou skvělý! Mám je proti modelce nějak víc obtazeny :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články