Tulipe pěkný!
Co jste si dnes koupili/y?
999 Skúsim. Snáď nie sú veľmi teplé, to by som ich neužila.
Tulipe Mně se taky moc líbily :-). Ale na mně fakt blbý :-(.
paktofonika Je to moc příjemný neopren :-).
Téééda!!!Tobě to sekne! A máš krásný úsměv!
Mně se tam moc líbí tyhle, ale vzhledem ke svý aktuální velikosti č. 42 nevím, jestli má cenu, abych si je jezdila do Prahy zkoušet.
Zina jasně, že jo
Já bych také byla pro
No to je vyborne, ted bych chtela oboji :)
Zina pak prosim informuj, jak to dopadlo
Zina Já myslím, ze určitě jo!
Zina ty mam v cerne a absolutne je miluju a nejradeji bych je nosila non - stop az do jara. Jsou bozi ke kotnickovym podpatkum, perkam, teniskam... Skvele jsou pod ne krajkove puncochy nebo sitovane, jako takovy maly detail. A jsou 100% vlna, takze je v nich teplo. Proste nej saty sezony ![]()
Zina Určitě jo :-).
Zina tak ty jsou parádní!
Zina Určitě zkusit, sou moc hezký!
Ok, tak děkuju všem za pošťouchnutí, zkusím se na ně zajet o víkendu podívat a podám zprávu, jak to dopadlo. Fakt se mi líbí a přijde mi, že by ke mně i šly.
jinx Díky tomu materiálu se mi právě líbí ještě víc
.
Zina Vypadají skvěle, dojdu se na ně podívat. Jen je mi jasné, že já je budu mít až na kotníky a kouzlo zmizí
.
whiskas Já mám 173, ale trochu se bojím, že problém bude jinde :-D.
Zina Vypadají skvěle, dojdu se na ně podívat. Jen je mi jasné, že já je budu mít až na kotníky a kouzlo zmizí
.
Já na ně zálibně koukám už pěknou chvilku... ale přesně - měla bych je tak na paty! ![]()
barbucha a vono by to možná nevadilo, já na ně teda taky koukám dost zálibně, mě teda na nich nejvíc přitahuje to teplo, mít dlouhý vlněný šaty, to v zimě prostě chceš!!!
Fakt jsou skvele. Mmch soukrome jim rikam “lesba saty”, jestli se z nich stanou kolektivni, jsem zvedava, jestli se nazev ujme ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články