Zkoušela jsem dnes potřetí a pořídila.

Zkoušela jsem dnes potřetí a pořídila.

Málo skleniček?
dynda teď už spíš příborů, skleničky začínají stačit :))
A tak to je pořád ještě dobrý ![]()
Karja Jo, mi ty myslivecké kalendáře příjdou obrázkově pěkné a i ty poznámky, kdy přilétají třeba husy nebo tak jsou zajímavé. Naši ho mají i doma.
Fiiha, docela vylez z me socialni bubliny pro me, kolik lidi jeste jede v papirovych diarich. Leta letouci jenom elektronicky, dokonce si myslim, ze papirovy jsem uplne preskocila.
Protože do papirovyho si muzes mnohem pohodlnějc psát různý poznámky, seznamy, odskrtavat úkoly....já teda kalendář používám v mobilu, ale ty poznámky úkoly atak píšu do papirovyho diáře
Taky jedu v moleskinu s nálepkami ![]()
Ale do tohoto vlákna nepatřím, nový ještě nemám, i když jsem se snažila. Mám nejraději měsíční a nějak ještě nikde není.
Potrefenáhusa ja se ridim pres email, co mam v emailu, tak to spolehlive vyridim, zbytek si pisu do task manageru, ale potrebuji to mit na jednom miste. Na schuzky, kde vim, ze se budou resit jenom organizacni veci, chodim uz jenom s mobilem v ruce. V task manageru to normalne nadiktuji/zapisu, pripadne odskrtam a mam to hned v mobilu, v pocitaci, vsude.
Sem jsem se dostala az co mam o365 ucet, tak 4 roky asi. Do te doby jsem si pracovni veci jeste obcas psala do notysku.
Potrefenáhusa jenže mobil mám s sebou pořád a nic dalšího k tomu nepotřebuju, kdežto diář (a tužku!:-) ne. navíc co si dám do kalendáře do mobilu to mě taky upozorní že je to třeba... papírovej zavřu a zapadne prachem. nezvykla jsem si ani před mobilem. na odškrtávací seznamy mám v mobilu nákupní seznam, tam to funguje docela šikovně:-) jinak nějaká poznámková apka by se mi určitě hodila šikovnější než mám, ale tam narážím na jazykovou bariéru:-(
Taky pouzivam papirovy diar a ted uz jedine z dilny Skoba.
Všechny moje pokusy s diářem skončily vždycky nejpozději začátkem února. Žádné úkoly, seznamy ani schůzky si nikam nezapisuju. Nepoužívám diář ani kalendář ani v mobilu.
Pinot Noir tak to je pak jasný, že se nemůžeš nikam objednávat půl roku předem![]()
viktorka_od splavu Můžu, ale nechci ;) Já si všechno pamatuju ;)
Papirove diare jsou proste nej... obcas neco poznacim i do kalendare v telefonu ale papirove diare maji proste class :)
Pinot Noir tak to seš dobrá!
Já si pravidelně diáře kupuju. Pěkně si je nadepíšu, dokonce i důležitá data označím. A pak do nich už nic nenapíšu a všechno si (více či méně) pamatuju. Ale bez diáře být nemůžu.
Zapisovat do telefonu mě neskutečně otravuje.
Pinot Noir tak to seš dobrá!
Jestli ono to nebude tím, že doktory zatím moc nepotřebuju a sociálnímu kontaktu se vyhýbám ![]()
Dadoo já si vlastně do telefonu moc nezapisuju.. nebo jen zkratkovitě. jak píšeš není to moc praktický obzvlášť na mý gramlavý ruce co se netrefují do pidipísmenek na virtuální klávesnici. na pc to pak upřesním a doladím, zpřehledním, doplním bezvadně ve vteřině. ono se mi to zesynchronizuje a mobil mě pak upozorní/si to na něm odškrtnu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.